18-9-2020

Κολομβία: Γιαγιά ξυλοφόρτωσε τον ληστή που πήγε να της αρπάξει το κινητό! (video)

Την είδε ηλικιωμένη, μόνη και αβοήθητη και σου λέει: «Την έχω». Μόνο που ο ληστής λογάριαζε χωρίς τον..ξενοδόχο, αφού η γιαγιά αποδείχθηκε άσσος στις πολεμικές τέχνες.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην πόλη Σαντατέρ της Κολομβίας.

Η ηλικιωμένη καθόταν αναπαυτικά σε μια κουνιστή καρέκλα έξω από το σπίτι της και απολάμβανε το απόγευμα. Ταυτόχρονα χάζευε στο κινητό της. Τότε από δίπλα της πέρασε μια μοτοσικλέτα με δυο άτομα.

Η μοτοσικλέτα στμάτησε και ο ένας εκ τωβ δύο επιβατών φορώντας το κράνος του πλησιάζει τη γυναίκα δήθεν αδιάφορα. Ξαφνικά άπλωσε τα χέρια του για να της πάρει το κινητό. Τότε η δυναμική γιαγιά, όχι μόνο δεν άφησε το κινητό της, αλλά έπιασε το κράνος του ληστή, το έβγαλε και το χρησιμοποίησε ως όπλο για να τον ξυλοφορτώσει.

Εκείνος τα έχασε και πανικόβλητος έτρεξε να ξεφύγει και να φτάσει τη μοτοσικλέτα, όπου ο συνεργός του είχε βάλει ήδη μπρος και οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ