Συντονιστείτε για να μην συγκρουστείτε, είπε ο εκπρόσωπος του Χαφτάρ σε όσους… πηγαινοέρχονται στη Λιβύη

Must Read

Την ανάγκη συντονισμού με τις χώρες των οποίων τα πλοία ή τα αεροπλάνα προσεγγίζουν τα χωρικά ύδατα ή τον εναέριο χώρο της Λιβύης, επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού στη Λιβύη (LNA), στρατηγός Ahmed Al Mismari.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο εκπρόσωπος των δυνάμεων του Χαφτάρ υπογράμμισε με νόημα: «Μετά τις ανακοινώσεις της γενικής διοίκησης των αραβικών ενόπλων δυνάμεων στη Λιβύη, η ηγεσία εφιστά την προσοχή των χωρών των οποίων τα πλοία ή τα αεροπλάνα πλησιάζουν τα περιφερειακά ύδατα ή τον εναέριο χώρο της Λιβύης στην ανάγκη συντονισμού εκ των προτέρων για να αποφευχθεί σύγκρουση μαζί τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας για το ζήτημα της Λιβύης και την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων στη βορειοαφρικανική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Αλεξέι Ζάιτσεφ έκανε λόγο για «μια νέα συνάντηση Τούρκων και Ρώσων διπλωμάτων για τη Λιβύη που θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον στη Μόσχα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This