Τον Οκτώβρη αναμένονται οι πρώτοι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στη Ρωσία (video)

Must Read

Η Ρωσία προχωρά στην πιστοποίηση του πρώτου εμβολίου κατά του Covid-19 εντός του Αυγούστου και ξεκινά μαζικούς εμβολιασμούς τον Οκτώβρη, όπως αναφέρουν οι ρωσικές αρχές.

Οι επιστήμονες τριών ερευνητικών κέντρων της Ρωσίας ανακοίνωσαν ότι περιμένουν την πιστοποίηση για το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ώστε να αρχίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι εμβολιασμοί, αρχής γενομένης από τις ευπαθείς ομάδες της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ρωσικών ΜΜΕ, υπήρξε συνεργασία και με Βρετανούς ερευνητές στις μελέτες για το εμβόλιο, ενώ αναφέρεται ακόμη πως από τις πρώτες χώρες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για απόκτηση του ρωσικού εμβολίου είναι η Τουρκία, αλλά και η Κύπρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This