Πέμπτη 17/6/2021

«Λουκέτο» ξανά στην Αυστραλία! Απαγόρευση κυκλοφορίας και πρόστιμο 1.000 ευρώ

Σε «κόκκινο συναγερμό» λόγω κορωνοϊού και η Αυστραλία!

Με σημερινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού της πολιτείας της Βικτόριας, μπαίνει «λουκέτο» σε καταστήματα, όπως και περιορισμοί στην κατασκευαστική δραστηριότητα και βιομηχανική παραγωγή γύρω από την πόλη της Μελβούρνης με σκοπό να προληφθεί η σημαντική εξάπλωση του κορωνοϊού.

Χθες η πολιτεία της Βικτόριας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας και να ενισχύσει τα απαγορευτικά μέτρα για την κυκλοφορία των πολιτών, ενώ οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρωθυπουργός της πολιτείας Ντάνιελ Άντριους, ωστόσο, δήλωσε ότι οι μεγάλες βιομηχανίες θα πρέπει να παραμείνουν κλειστές για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Η Βικτόρια καταγράφει ημερησίως πολλές εκατοντάδες νέα κρούσματα του κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες. Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν στην Βικτόρια 13 θάνατοι και 429 νέα κρούσματα του κορωνοϊού. Συνολικά τα ενεργά κρούσματα στην πολιτεία είναι 6.500, ενώ σε ολόκληρη την Αυστραλία, που έχει πληθυσμό 25 εκατομμύρια κατοίκους, τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 18.000 και οι νεκροί σε 221.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ