Τουρίστας «πόζαρε» με γλυπτό 200 ετών και το έσπασε! (βίντεο)

Must Read

Ένας γύψινο μοντέλο του 19ου αιώνα σε μουσείο της Ιταλίας, έπεσε «θύμα» ενός αδέξιου τουρίστα, όταν αυτός επιχείρησε να φωτογραφηθεί μαζί του.

τουρίστας έσπασε άγαλμα

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 50χρονος Αυστριακός, είχε επισκεφτεί, στις 31 Ιουλίου, το μουσείο Gypsotheca Antonio Canova στο Ποσάνιο της επαρχίας Τρεβίζο, όπου μέσα στα υπόλοιπα εκθέματα φιλοξενείται και το γύψινο μοντέλο ενός διάσημου έργου του Ιταλού γλύπτη Αντόνιο Κανόβα που απεικονίζει την «Παυλίνα Βοναπάρτη – Μποργκέζε ως Venus Victrix».

Ο «ατσούμπαλος» τουρίστας ήθελε να αποκτήσει μία αναμνηστική φωτογραφία με το γλυπτό και αποφάσισε να «ξαπλώσει» πάνω του, με αποτέλεσμα να σπάσει κατά λάθος τρία δάχτυλα του γύψινου μοντέλου.

τουρίστας έσπασε άγαλμα

Για κακή του τύχη, η κάμερα ασφαλείας  «τσάκωσε» τον άνδρα (του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί), να «πηδάει» πάνω στη βάση του αγάλματος για να φωτογραφηθεί μαζί του.

Οι αρχές εντόπισαν τον άνδρα μέσω των προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας που δίνονται από τους επισκέπτες του μουσείου, στο πλαίσιο του σχεδίου για ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού.

Ο ίδιος απολογήθηκε στις αρχές και παραδέχτηκε «την ηλίθια πράξη του», ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν θα του επιβληθούν νομικές κυρώσεις.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This