Ρωσία: Αρκούδες κατασπάραξαν 11χρονο αγόρι που απλώς ήθελε να εντυπωσιάσει τις φίλες του!

Must Read

Φριχτό θάνατο βρήκε 11χρονο αγόρι σε χωριό της Ρωσίας, όταν, στην προσπάθεια να εντυπωσιάσει δύο συνομήλικες φίλες του, κατασπαράχτηκε από αρκούδες!

Ο άτυχος Νικίτα, ο οποίος παραθέριζε με την οικογένειά του στο θέρετρο του Σότσι στη νότια Ρωσία, είχε βγει για βόλτα με δύο φίλες του την περασμένη Τρίτη, όταν σε έναν κοντινό ξενώνα είδε ένα κλουβί με αρκούδες. Και, στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει τις φίλες του, τους ζήτησε να τον φωτογραφίσουν μπροστά στο κλουβί. Μόνο που πλησίασε τόσο κοντά, ώστε οι αρκούδες βρήκαν την ευκαιρία να τον αρπάξουν και να τον σύρουν μέσα στο κλουβί από μια τρύπα που είχαν σκάψει, όπου και τον κατασπάραξαν, αφού προηγουμένως «έπαιξαν» για λίγο μαζί του, πετώντας τον σαν… μπάλα η μία στην άλλη!  

Αμέσως τα κορίτσια, σοκαρισμένα από το αποτρόπαιο θέαμα, άρχισαν να ουρλιάζουν καλώντας σε βοήθεια. Τότε εμφανίστηκαν οι υπεύθυνοι του ξενώνα, οι οποίοι αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν τις δύο αρκούδες, καθώς δεν άφηναν με τίποτα από τα δόντια τους το άτυχο αγόρι.

Ξεκλείδωτη

Δυστυχώς, όταν έφθασαν οι πρώτες βοήθειες ήταν, πλέον, αργά, καθώς το μόνο που έκαναν ήταν να διαπιστώσουν το θάνατο του μικρού. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, ο αδικοχαμένος 11χρονος βρήκε ξεκλείδωτη την εξωτερική πύλη του ξενώνα, γι’ αυτό κατάφερε να πλησιάσει στο κλουβί, ενώ, όσον αφορά στα δύο κορίτσια, τελούν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.   

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This