Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Προσωπική φρουρά και για τις κόρες του «Τσιόδρα των ΗΠΑ», μετά τις θανατικές απειλές προς τον ίδιο και την οικογένειά του!

Θανατικές απειλές για τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του, αποκάλυψε ότι λαμβάνει ο Αμερικανός «Τσιόδρας», δρ. Άντονι Φάουτσι, γεγονός που τον οδήγησε να προσλάβει σωματοφύλακες.

Ο δρ. Φάουτσι παραδέχτηκε στο CNN ότι αναγκάστηκε να προσλάβει άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας, επειδή φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου, της συζύγου και των τριών ενήλικων κοριτσιών τους, έπειτα από απειλές που έχει δεχτεί. «Έχω λάβει θανατικές απειλές για μένα και την οικογένειά μου, σε σημείο που χρειάστηκε να αποκτήσω ασφάλεια, είναι εντυπωσιακό», είπε ο επικεφαλής της επιδημιολογικής κρίσης των ΗΠΑ σε συνέντευξή του, σχολιάζοντας το γεγονός ότι αυτή η κρίση βγάζει τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό των ανθρώπων.

Ο ίδιος απέκτησε προσωπική φρουρά τον Απρίλιο, όμως πλέον προσέλαβε σωματοφύλακες και για τις κόρες του, την 34χρονη Τζένιφερ, την 31χρονη Μέγκαν και την 28χρονη Άλισον.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι οι άνθρωποι που αντιτίθενται σε πράγματα που είναι απλές βασικές αρχές δημόσιας υγείας και δεν τους αρέσουν αυτά που εσύ λες στο όνομα της επιστήμης θα μπορούσαν μέχρι και να σε απειλήσουν», είπε, προσθέτοντας ότι η οικογένειά του είναι καλά στην υγεία της, αλλά αναστατωμένη από τις απειλές.

Δεν του είναι πρωτόγνωρο

Οι Φάουτσι έχουν γίνει αποδέκτες υβριστικών επιστολών και απειλητικών προειδοποιήσεων από τις πρώτες μέρες της πανδημίας από ανθρώπους που διαφωνούν με τα περιοριστικά μέτρα και από Αμερικανούς που πιστεύουν ότι προωθεί τη δική του προσωπική ατζέντα μέσα από αυτά. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι όλο αυτό δεν του είναι πρωτόγνωρο, καθώς είχε δεχτεί παρόμοιες επιθέσεις και στη διάρκεια της επιδημίας του AIDS!

(φωτό αρχείου)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ