ΗΠΑ: Νεαρή καθηγήτρια αντιμέτωπη με 20ετή κάθειρξη, για αποπλάνηση 15χρονου μαθητή της!

Must Read

Ακόμη μία καθηγήτρια συνελήφθη στις ΗΠΑ για ανάρμοστη σχέση με μαθητή της, καθώς η 25χρονη Χέιλι Πάρντι από το Τέξας κατηγορείται ότι έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή στο σχολείο όπου δίδασκε μαθηματικά, πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Πάρντι, 23 χρονών τότε, ήρθε σε σεξουαλική επαφή με μαθητή του Bastrop High School την 1η Δεκεμβρίου του 2018, λιγότερο από έναν χρόνο αφότου είχε προσληφθεί σε αυτό. Αξιωματούχοι του σχολείου έλαβαν μια ανώνυμη πληροφορία για την ανάρμοστη σχέση μεταξύ της καθηγήτριας και του μαθητή τον Αύγουστο του 2019 και αμέσως έθεσαν την Πάρντι σε διαθεσιμότητα.

Τρεις μήνες αργότερα, το συμβούλιο του σχολείου ψήφισε ομόφωνα την απόλυσή της, ενώ στο μεταξύ η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη. «Η πράξη αυτή της καθηγήτριας δεν αντιπροσωπεύει τους περισσότερους από 1.300 αφοσιωμένους και ταλαντούχους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια στην οποία ανήκει το γυμνάσιο, προσθέτοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές.

Η νεαρή καθηγήτρια, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, αφέθηκε ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης ύψους 85.000 ευρώ και σε περίπτωση που κριθεί ένοχη κινδυνεύει έως και με 20 έτη κάθειρξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This