Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση κατέθεσε η αδερφή της Μαράϊα Κάρεϊ εναντίον της μητέρας τους! (video)

Σε ένα ακόμη σκάνδαλο πρωταγωνιστεί η Μαράια Κάρεϊ, καθώς η αδελφή της, Άλισον, κατέθεσε αγωγή εναντίον της μητέρας τους, Πατρίσια, ισχυριζόμενη ότι από τα 10 της χρόνια διάφοροι άντρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά, με την προτροπή και ενθάρρυνση της μητέρας της.

Μάλιστα, δεν σταματά εκεί αλλά η Άλισον ισχυρίζεται ακόμη ότι η μητέρα της την ανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Όπως προκύπτει από την αγωγή της 57χρονης, σήμερα, Άλισον, η ενήλικη ζωή της ήταν μία συνεχής κατρακύλα στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, καθώς υπέφερε από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη λόγω των εφιαλτικών εμπειριών της κατά τα παιδικά της χρόνια. Η Άλισον κατέληξε φτωχή, να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών, ενώ από το 1990 είναι φορέας του AIDS.

Το 2015 άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και την ξυλοκόπησαν άγρια, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε σε βίντεο να παρακαλάει την αδερφή της να τη βοηθήσει, ωκάτι που όμως δεν συνέβη.

Ένα χρόνο αργότερα, η αστυνομία τη συνέλαβε να εκδίδεται έξω από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ενώ η ίδια εκπορνευόταν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους τραγουδιών της αδερφής της.

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις ζει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι αν δεν έκανα όσα μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Μαράια», αναφέρει μεταξύ άλλων η Άλισον, εμφανίζοντας τον εαυτό της ως θύμα για χάρη της διάσημης αργότερα αδερφής της.

Η Μαράϊα και η Άλισον σε νεαρή ηλικία

Την αγωγή έχει καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης η οργάνωση Child Victims Act, στην οποία βρήκε καταφύγιο η Άλισον Κάρει για να στραφεί εναντίον της μητέρας της. Η Άλισον, καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών στην κλήτευσή της, και ζητάει αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια ώρα η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δήλωση επί του θέματος.

H διάσημη τραγουδίστρια με τη μητέρα της, σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το 2010

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ