Αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση κατέθεσε η αδερφή της Μαράϊα Κάρεϊ εναντίον της μητέρας τους! (video)

Must Read

Σε ένα ακόμη σκάνδαλο πρωταγωνιστεί η Μαράια Κάρεϊ, καθώς η αδελφή της, Άλισον, κατέθεσε αγωγή εναντίον της μητέρας τους, Πατρίσια, ισχυριζόμενη ότι από τα 10 της χρόνια διάφοροι άντρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά, με την προτροπή και ενθάρρυνση της μητέρας της.

Μάλιστα, δεν σταματά εκεί αλλά η Άλισον ισχυρίζεται ακόμη ότι η μητέρα της την ανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Όπως προκύπτει από την αγωγή της 57χρονης, σήμερα, Άλισον, η ενήλικη ζωή της ήταν μία συνεχής κατρακύλα στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, καθώς υπέφερε από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη λόγω των εφιαλτικών εμπειριών της κατά τα παιδικά της χρόνια. Η Άλισον κατέληξε φτωχή, να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών, ενώ από το 1990 είναι φορέας του AIDS.

Το 2015 άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και την ξυλοκόπησαν άγρια, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε σε βίντεο να παρακαλάει την αδερφή της να τη βοηθήσει, ωκάτι που όμως δεν συνέβη.

Ένα χρόνο αργότερα, η αστυνομία τη συνέλαβε να εκδίδεται έξω από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ενώ η ίδια εκπορνευόταν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους τραγουδιών της αδερφής της.

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις ζει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι αν δεν έκανα όσα μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Μαράια», αναφέρει μεταξύ άλλων η Άλισον, εμφανίζοντας τον εαυτό της ως θύμα για χάρη της διάσημης αργότερα αδερφής της.

Η Μαράϊα και η Άλισον σε νεαρή ηλικία

Την αγωγή έχει καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης η οργάνωση Child Victims Act, στην οποία βρήκε καταφύγιο η Άλισον Κάρει για να στραφεί εναντίον της μητέρας της. Η Άλισον, καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών στην κλήτευσή της, και ζητάει αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια ώρα η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δήλωση επί του θέματος.

H διάσημη τραγουδίστρια με τη μητέρα της, σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το 2010

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This