O «κρυφός» γιος του Εσκομπάρ ένα βήμα πριν από τον…κρυμμένο θησαυρό του βαρόνου (video)

Must Read

Ένα βήμα πριν την «πηγή» ισχυρίζεται ότι βρίσκεται ο «κρυφός» πρωτότοκος γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ρομπέρτο Σεντόγια Εσκομπάρ, ο οποίος είναι στα ίχνη των κρυμμένων εκατομμυρίων του πατέρα του.

Ο 54χρoνος γιος του βαρόνου ναρκωτικών, ο οποίος ζει στη Μαγιόρκα με το όνομα Φίλιπ Γουίτκομπ, το οποίο του χάρισε ο θετός πατέρας του, δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning Britain» ότι, μετά από πολλές μελέτες σε ότι αφορά τις κινήσεις του πατέρα του, είναι πιο κοντά από ποτέ στη λύση του αινίγματος, που θα τον οδηγήσει στον κρυμμένο θησαυρό του.

Ο Ρομπέρτο είχε διασωθεί από έναν Βρετανό μυστικό πράκτορα της ΜΙ6 μετά τον θάνατο της μητέρας του από πυροβολισμούς. Εκείνος τον υιοθέτησε και τον έστειλε σε οικοτροφείο της Αγγλίας. Οσο ήταν μικρός, ο Βρετανός τον πήγαινε συχνά επισκέψεις στον Εσκομπάρ, προκειμένου να αντλεί πληροφορίες για την ΜΙ6, όμως την αλήθεια αναφορικά με την πραγματική σχέση του με τον αρχηγό του καρτέλ της Μεδεγίν, ο Ρομπέρτο την έμαθε το 1989.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1993, ο θετός πατέρας του έδωσε μια σειρά από κωδικούς που οδηγούσαν στα εκατομμύρια του Εσκομπάρ. «Το ερευνώ πολύ καιρό και, όπως φαντάζεστε, προσπαθώ να βγάλω άκρη. Εχω αποκτήσει μια καλή εικόνα μελετώντας τις κινήσεις και το στιλ του μπαμπά, και έχω καταλάβει πολλά» ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This