Σάββατο 12/6/2021

Συγχώρησε τον δολοφόνο του γιου της και πλέον δίνουν μαζί διαλέξεις! (video)

Μαθήματα συγχώρεσης παραδίδουν πλέον μαζί η Τζόαν Σκάουρφιλντ και ο δολοφόνος του γιου της, Τζέικομπ Ντιουν. Η φιλία τους, αναπτύχθηκε μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες, ομώς πλέον είναι πιο γερή από ποτέ.

Ο 27χρονος σήμερα Ντιουν, πρώην μέλος συμμορίας, σκότωσε τον 28χρονο Τζέιμς Χότζκισον με μια μπουνιά στο κεφάλι. Αφού εξέτισε την ποινή του, η Ντιουν θέλησε να τον συναντήσει, καθώς ήταν θυμωμένη με τη Δικαιοσύνη που του επέτρεψε να αποφυλακιστεί ύστερα από μόλις 14 μήνες.

«Πίστευα ότι η ζωή του Τζέιμς άξιζε πολύ περισσότερο. Οταν τον είδα για πρώτη φορά στη φωτογραφία της σύλληψής του, μου έμοιαζε με εγκληματία. Οταν τον συνάντησα, όμως, διαπίστωσα ότι ήταν ένας πολύ ευάλωτος νεαρός που χρειαζόταν πραγματικά τη στήριξή μου» αναφέρει η Ντιουν, η οποία αποφάσισε να τον αποτρέψει από το να γυρίσει στην παλιά του ζωή.

Το αξιοθαύμαστο είναι, ότι στην πορεία, κατάφερε, όπως λέει, να τον συγχωρήσει. «Το έγκλημα του Τζέικομπ δεν αποτελεί πια το επίκεντρο της προσοχής μου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κατάφερε να αλλάξει ζωή και πλέον συνεργαζόμαστε για την αποτροπή τέτοιων περιστατικών» ανέφερε, προσθέτοντας ότι μαζί δίνουν πλέον ομιλίες για τη δύναμη της συγχώρεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ