Συγχώρησε τον δολοφόνο του γιου της και πλέον δίνουν μαζί διαλέξεις! (video)

Must Read

Μαθήματα συγχώρεσης παραδίδουν πλέον μαζί η Τζόαν Σκάουρφιλντ και ο δολοφόνος του γιου της, Τζέικομπ Ντιουν. Η φιλία τους, αναπτύχθηκε μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες, ομώς πλέον είναι πιο γερή από ποτέ.

Ο 27χρονος σήμερα Ντιουν, πρώην μέλος συμμορίας, σκότωσε τον 28χρονο Τζέιμς Χότζκισον με μια μπουνιά στο κεφάλι. Αφού εξέτισε την ποινή του, η Ντιουν θέλησε να τον συναντήσει, καθώς ήταν θυμωμένη με τη Δικαιοσύνη που του επέτρεψε να αποφυλακιστεί ύστερα από μόλις 14 μήνες.

«Πίστευα ότι η ζωή του Τζέιμς άξιζε πολύ περισσότερο. Οταν τον είδα για πρώτη φορά στη φωτογραφία της σύλληψής του, μου έμοιαζε με εγκληματία. Οταν τον συνάντησα, όμως, διαπίστωσα ότι ήταν ένας πολύ ευάλωτος νεαρός που χρειαζόταν πραγματικά τη στήριξή μου» αναφέρει η Ντιουν, η οποία αποφάσισε να τον αποτρέψει από το να γυρίσει στην παλιά του ζωή.

Το αξιοθαύμαστο είναι, ότι στην πορεία, κατάφερε, όπως λέει, να τον συγχωρήσει. «Το έγκλημα του Τζέικομπ δεν αποτελεί πια το επίκεντρο της προσοχής μου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κατάφερε να αλλάξει ζωή και πλέον συνεργαζόμαστε για την αποτροπή τέτοιων περιστατικών» ανέφερε, προσθέτοντας ότι μαζί δίνουν πλέον ομιλίες για τη δύναμη της συγχώρεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This