Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Λιθουανία: 40χρονος είχε φτιάξει σπίτι στο δάσος, ενώ όλοι νόμιζαν ότι είχε δολοφονηθεί!

Μπορεί ολοι να νόμιζαν ότι ήταν δολοφονημένος, αλλά βρέθηκε κρυμμένος στις φυλλωσιές ένας 40χρονος εργάτης γης στη Βρετανία. Ο Ρικάρντας Πουίσις από τη Λιθουανία, που πριν από πέντε χρόνια θεωρήθηκε δολοφονημένος, εντοπίστηκε ολοζώντανος στο δάσος του Κεμπριτζσάιαρ.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο μετανάστης είχε δημιουργήσει ένα «πολύ καλά κρυμμένο» σπιτικό βαθιά στην πυκνή φυλλωσιά δέντρων που βρισκόταν κοντά σε έναν επαρχιακό δρόμο του Γουίσμπεχ.

Ο 40χρονος είχε δηλωθεί αγνοούμενος τον Σεπτέμβριο του 2015 από τη δουλειά του και οι αστυνομικοί, είχαν εκφράσει τους φόβους τους ότι μπορεί να είχε δολοφονηθεί, καθώς υπήρχαν φήμες τον προηγούμενο μήνα ότι είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Μάλιστα, ως ύποπτος για το φόνο του είχε συλληφθεί ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος ωστόσο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Η περιοχή στην οποία βρέθηκε ο Πουίσις τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει δύο αυτοσχέδιους καταυλισμούς από σκηνές που στήνουν Ανατολικοευρωπαίοι εργάτης γης που ζουν στην περιοχή. Ωστόσο, ο ίδιος  δεν ήταν ενταγμένος σε κάποιες από αυτές
τις κοινότητες και ζούσε απολύτως απομονωμένος.

Η Αστυνομία τον εντόπισε την 1η Ιουλίου, αλλά ανακοίνωσε τον εντοπισμό του μόλις
χθες, προκειμένου να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, καθώς, όπως τόνισαν, πιστεύουν ότι έχει πέσει θύμα σύγχρονης σκλαβιάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ