Εργάτες σε βίλα του Παρισιού ανακάλυψαν δολοφονημένο πτώμα που βρισκόταν εκεί 30 χρόνια

Must Read

Οι εργασίες αποκατάστασης σε έπαυλη αξίας 35.000.000 ευρώ στο Παρίσι «πάγωσαν», όπως και οι εργάτες όταν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πτώμα που εκτιμάται ότι βρισκόταν επί 30 χρόνια στο υπόγειο της οικίας στο κοσμοπολίτικο Σεν Ζερμέν.

Το οίκημα, το οποίο είναι άδειο από τη δεκαετία του ’80, πουλήθηκε τον Ιανουάριο, έπειτα από «πόλεμο» προσφορών που κράτησε 15 λεπτά.

Ο αγοραστής, τραπεζίτης Ζαν Μπερνάρ Λαφοντά, ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή σε τεχνίτες να αρχίσουν τις επισκευές. Όπως αποκαλύπτει η γαλλική «Le Monde», στις 26 Φεβρουαρίου οι εργάτες ανακάλυψαν κάτω από σανίδες και μπάζα το πτώμα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε έρευνα για ενδεχόμενη δολοφονία, αφού στη νεκροψία διαπιστώθηκαν σπασμένα οστά και πληγές από μαχαίρι.

Τα χαρτιά που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα δείχνουν ότι επρόκειτο για έναν μέθυσο άστεγο, ονόματι Ζαν Πιερ Ρενό. «Μπορούμε να φανταστούμε ότι ενδεχομένως έμπλεξε σε καβγά με κάποιον άλλο περιθωριακό τύπο. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν άφησε την τελευταία του πνοή στην έπαυλη ή μεταφέρθηκε εκεί. Μπορεί να μη μάθουμε ποτέ τον δράστη» σχολίασαν αστυνομικές πηγές στη γαλλική εφημερίδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό ο ίδιος ο δράστης να είναι πια νεκρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This