Σοκ στο Μπρούκλιν! 32χρονος βίασε κοριτσάκι στο πίσω κάθισμα του ταξί του

Must Read

Οδηγός ταξί συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε 12χρονη στο πίσω κάθισμα του ταξί στο Μπρούκλιν την περασμένη Δευτέρα.

Ο 32χρονος Ραφαέλ Μαρτίνεζ κατηγορείται ότι διέπραξε την αποτρόπαια πράξη, όταν το θύμα επιβιβάστηκε στο ταξί από το σπίτι συγγενικού του προσώπου στο Φορτ Γκριν με προορισμό το σπίτι του στην περιοχή Μπέντφορντ – Στιούβεσαντ στις 6 το απόγευμα.

Ο οδηγός φέρεται ότι σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, στη διάρκεια της διαδρομής των μόλις 6 χιλιομέτρων, πήδησε στο πίσω κάθισμα όπου καθόταν η 12χρονη και τη βίασε, προτού την αποβιβάσει στον προορισμό της.

Έγκλημα

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το ίδιο βράδυ και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία για να αναφερθεί το έγκλημα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον Μαρτίνεζ μέσω της εταιρίας ταξί Evelyn Car Services, στην οποία εργαζόταν, και να τον συλλάβουν.

Ο οδηγός απολύθηκε την ίδια στιγμή από τη δουλειά του, ωστόσο η εταιρία δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. Άγνωστο παραμένει επίσης αν ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του ή αν αρνείται το έγκλημά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This