Τρίτη 15/6/2021

Βίντεο γκρεμίζει τα ψέματα Τούρκων και Γερμανών: Οι Τούρκοι φορτώνουν με την απειλή όπλων πρόσφυγες στις βάρκες για να τους στείλουν στην Ελλάδα!

Μόλις προχθές η Γερμανία κατηγόρησε επίσημα την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών, υιοθετώντας πλήρως την τουρκική προπαγάνδα. Την ίδια στιγμή, η Τουρκία με πρωτοφανή τρόπο επιχείρησε απόβαση τεσσάρων σκαφών με δήθεν πρόσφυγες, στην Ρόδο. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια τούρκικα μέσα, το ένα σκάφος βυθίστηκε μετά από εμπλοκή με το ελληνικό λιμενικό και τραυματίστηκε σοβαρά Τούρκος υπήκοος!

Πως μπορεί Τούρκος υπήκοος να θεωρείται «πρόσφυγας», αυτό είναι κάτι που μόνο η Γερμανία το ξέρει. Το βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα όμως, καταρρίπτει τα ψέματα των Τούρκων που υιοθετούν προκλητικά οι Γερμανοί, αφού αποκαλύπτει το πως ακριβώς γεμίζουν οι βάρκες με τους πρόσφυγες.

Στο βίντεο φαίνονται πάνοπλοι άντρες της τουρκικής αστυνομίας, να βγάζουν δια της βίας γυναίκες και παιδιά από λεωφορείο, για να τους φορτώσουν σε βάρκες και να τους περάσουν στην Ελλάδα! Οι πρόσφυγες αντιδρούν σφόδρα, λέγοντας ότι δεν θέλουν να πάνε στην Ελλάδα! Τότε οι Τούρκοι αστυνομικοί αρχίζουν και τους χτυπούν, βγάζουν τα όπλα τους και τους βγάζουν έξω από το λεωφορείο δια της βίας.

Το βίντεο είναι με αγγλικούς υπότιτλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ