Βίντεο γκρεμίζει τα ψέματα Τούρκων και Γερμανών: Οι Τούρκοι φορτώνουν με την απειλή όπλων πρόσφυγες στις βάρκες για να τους στείλουν στην Ελλάδα!

Must Read

Μόλις προχθές η Γερμανία κατηγόρησε επίσημα την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών, υιοθετώντας πλήρως την τουρκική προπαγάνδα. Την ίδια στιγμή, η Τουρκία με πρωτοφανή τρόπο επιχείρησε απόβαση τεσσάρων σκαφών με δήθεν πρόσφυγες, στην Ρόδο. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια τούρκικα μέσα, το ένα σκάφος βυθίστηκε μετά από εμπλοκή με το ελληνικό λιμενικό και τραυματίστηκε σοβαρά Τούρκος υπήκοος!

Πως μπορεί Τούρκος υπήκοος να θεωρείται «πρόσφυγας», αυτό είναι κάτι που μόνο η Γερμανία το ξέρει. Το βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα όμως, καταρρίπτει τα ψέματα των Τούρκων που υιοθετούν προκλητικά οι Γερμανοί, αφού αποκαλύπτει το πως ακριβώς γεμίζουν οι βάρκες με τους πρόσφυγες.

Στο βίντεο φαίνονται πάνοπλοι άντρες της τουρκικής αστυνομίας, να βγάζουν δια της βίας γυναίκες και παιδιά από λεωφορείο, για να τους φορτώσουν σε βάρκες και να τους περάσουν στην Ελλάδα! Οι πρόσφυγες αντιδρούν σφόδρα, λέγοντας ότι δεν θέλουν να πάνε στην Ελλάδα! Τότε οι Τούρκοι αστυνομικοί αρχίζουν και τους χτυπούν, βγάζουν τα όπλα τους και τους βγάζουν έξω από το λεωφορείο δια της βίας.

Το βίντεο είναι με αγγλικούς υπότιτλους.

https://youtu.be/NpnB4fg56Fc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το unfollow και η επανασύνδεση

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους...

More Articles Like This