Γκουρού – βιαστής: Δάσκαλος ταντρισμού εξανάγκαζε σε ομαδικά όργια μαθήτριες του

Must Read

Θύματα σεξουαλικής επίθεσης ισχυρίζονται ότι έπεσαν δύο μαθήτριες από τον γκουρού σχολής γιόγκας στην Ταϊλάνδη.

Η Σάσκια Μάλερ και η Βιτζαγιάσρι Φέρες μίλησαν για τις σοκαριστικές εμπειρίες τους από το Agama Yoga Retreat της Ταϊλάνδης, εκεί όπου ο γκουρού που υποτίθεται ότι θα τις μυούσε στον ταντρισμό τις εξανάγκασε σε ομαδικό σεξ.

Αν και ο ταντρισμός αποτελεί συνώνυμο του σεξ στον δυτικό κόσμο, στην πραγματικότητα η διδασκαλία του δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικότητας.

Διάσημος

Η Μάλερ, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Netflix «(Un)Well», εξηγεί ότι επισκέφτηκε το Amaga Yoga Retreat, ιδρυτής του οποίου είναι ο διάσημος πνευματικός γκουρού Νάρσις Ταρκάου, που έχει κατηγορηθεί ως επικεφαλής «σεξουαλικής αίρεσης» και για επιθέσεις σε μαθήτριες, προκειμένου να επουλώσει ένα παιδικό τραύμα της. «Τον θαύμαζα και του ανοίχτηκα συναισθηματικά» αναφέρει, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος προσφέρθηκε να της κάνει μασάζ yoni, δηλαδή μασάζ στα γεννητικά όργανα, με την πρόφαση ότι θα τη βοηθούσε να «ανακτήσει τη δύναμη της προσωπικότητάς της».

Εκείνη δέχτηκε, χωρίς να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Τότε ο Ταρκάου ξεπέρασε κάθε όριο, λέγοντάς της ότι το καλύτερο μασάζ yoni είναι με τη χρήση του lingam του, δηλαδή του δικού του σεξουαλικού οργάνου. «Χωρίς τη συγκατάθεσή μου, με κακοποίησε σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λέξη “βιασμός”» ανέφερε η Μάλερ.

Η Φέρες, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι είχε παρόμοια εμπειρία, με τη διαφορά ότι εκείνη δεχόταν επί έξι εβδομάδες πίεση για να συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ, ώσπου στο τέλος λύγισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This