Ρεσάλτο των αμερικανών σε τέσσερα ιρανικά τάνκερ!

Must Read

Φωτιά πάλι στον παγκόσμιο χάρτη μετά την έφοδο των αμερικανικών δυνάμεων σε τέσσερα ιρανικά τάνκερ που μετέφεραν πετρέλαιο από το Ιράν στην Βενεζουέλα!

 

Πρόκειται για τα τάνκερ Luna, Pandi, Bering & Bella. Ήταν φορτωμένα με πετρέλαιο το οποίο φυσικά έπεσε στα χέρια των αμερικανών. Το χτύπημα κατά του Ιράν θεωρείται τεράστιο, το ίδιο και η οικονομική ζημιά. Θεωρείται βέβαιο ότι το Ιράν θα απαντήσει σκληρά και στο στόχαστρο του θα μπουν πετρελαιοφόρα δυτικών συμφερόντων που θα παίρνουν τα στενά του Ορμούζ.

Η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί συμπτωματική. Σήμερα είχαμε τις ανακοινώσεις της ιστορικής συμφωνίας Ισραήλ και Εμιράτων, ενώ σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες θα ακολουθήσει συμφωνία και με το Μπαχρέιν, όλα αυτά με την επιδιαιτησία των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Το νέο χτύπημα των αμερικανών λοιπόν στο Ιράν, σίγουρα συνδέεται με τις κοσμοϊστορικές αυτές αλλαγές στον αραβικό κόσμο. Και προφανώς η ένταση που θα ακολουθήσει θα είναι μεγάλη, ελπίζουμε όχι ασύμμετρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This