Παρασκευή 25/6/2021

Χτύπησαν με ρουκέτες τους αμερικανούς στην Συρία!

Επιβεβαιώθηκε και η κατάρριψη των δύο αμερικανικών μη επανδρωμένων από τους ισλαμιστές!

Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στην Συρία και πλήρης επιβεβαίωση του newsbreak.gr που πριν λίγο αποκάλυψε πως οι ισλαμιστές τρομοκράτες που συνεργάζονται με τους τούρκους κατέρριψαν μη επανδρωμένο αεροσκάφος, νομίζοντας πως ήταν ρωσικό. Ήταν όμως αμερικανικό!

Λίγη ώρα πριν λοιπόν η βάση των αμερικανικών δυνάμεων στο Ντείρ Εζόρ, δέχτηκε επίθεση με ρουκέτες από αγνώστους, που όμως πιθανολογείται ότι είναι πάλι ισλαμιστές τρομοκράτες συνεργαζόμενοι με τους τούρκους. Ο στρατός της Συρίας απέρριψε οποιαδήποτε εμπλοκή, και μάλλον έχουν δίκιο, αφού οι δυνάμεις του συριακού στρατού απέχουν από αυτή την περιφέρεια την οποία λυμαίνονται ακόμα ισλαμιστές τρομοκράτες.

Συρία – πληροφορίες για κατάρριψη αμερικανικού drone από Τούρκους ισλαμιστές

Οι αμερικανοί επιβεβαίωσαν την κατάρριψη των δύο μη επανδρωμένων τύπου Reaper MQ-9, Χωρίς όμως να διευκρινίσουν ποιοί τα κατέρριψαν. Αναμένεται ενημέρωση και για την επίθεση με ρουκέτες που δέχτηκε η αμερικανική βάση, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και το γεγονός θεωρείται εξαιρετικά σοβαρό. Η αμερικανική βάση χτίστηκε και παραμένει εκεί παρά τις δεσμεύσεις του Τραμπ για αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων, διότι προστατεύει πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ