Χτύπησαν με ρουκέτες τους αμερικανούς στην Συρία!

Must Read

Επιβεβαιώθηκε και η κατάρριψη των δύο αμερικανικών μη επανδρωμένων από τους ισλαμιστές!

Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στην Συρία και πλήρης επιβεβαίωση του newsbreak.gr που πριν λίγο αποκάλυψε πως οι ισλαμιστές τρομοκράτες που συνεργάζονται με τους τούρκους κατέρριψαν μη επανδρωμένο αεροσκάφος, νομίζοντας πως ήταν ρωσικό. Ήταν όμως αμερικανικό!

Λίγη ώρα πριν λοιπόν η βάση των αμερικανικών δυνάμεων στο Ντείρ Εζόρ, δέχτηκε επίθεση με ρουκέτες από αγνώστους, που όμως πιθανολογείται ότι είναι πάλι ισλαμιστές τρομοκράτες συνεργαζόμενοι με τους τούρκους. Ο στρατός της Συρίας απέρριψε οποιαδήποτε εμπλοκή, και μάλλον έχουν δίκιο, αφού οι δυνάμεις του συριακού στρατού απέχουν από αυτή την περιφέρεια την οποία λυμαίνονται ακόμα ισλαμιστές τρομοκράτες.

Συρία – πληροφορίες για κατάρριψη αμερικανικού drone από Τούρκους ισλαμιστές

Οι αμερικανοί επιβεβαίωσαν την κατάρριψη των δύο μη επανδρωμένων τύπου Reaper MQ-9, Χωρίς όμως να διευκρινίσουν ποιοί τα κατέρριψαν. Αναμένεται ενημέρωση και για την επίθεση με ρουκέτες που δέχτηκε η αμερικανική βάση, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και το γεγονός θεωρείται εξαιρετικά σοβαρό. Η αμερικανική βάση χτίστηκε και παραμένει εκεί παρά τις δεσμεύσεις του Τραμπ για αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων, διότι προστατεύει πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This