Μεταφέρεται στη Γερμανία ο Ναβάλνι – Έδωσαν το «οκ» οι Ρώσοι γιατροί

Must Read

Οι γιατροί του νοσοκομείου της πόλης Όμσκ στη Σιβηρία, όπου νοσηλεύεται στην εντατική ο πολιτικός αντίπαλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, δεν έχουν αντίρρηση να μεταφερθεί ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης σε νοσοκομείο του εξωτερικού, καθώς η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί.

Δείτε ακόμα: Οι Ρώσοι γιατροί λένε ότι δεν βρέθηκε δηλητήριο στον οργανισμό του Ναβάλνι

Προγραμματίζεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου Ανατόλι Καλινίτσενκο.

«Δεν έχουμε αντίρρηση να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, αυτό δεν θα γίνει τώρα αμέσως αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας», δήλωσε ο Καλινίτσενκο.

Η γερμανική οργάνωση ακτιβιστών Cinema for Peace Foundation που έστειλε αεροσκάφος για να μεταφέρει τον Ναβάλνι στο Βερολίνο, ανακοίνωσε ότι οι Γερμανοί γιατροί που ταξίδεψαν την περασμένη νύχτα με προορισμό την πόλη Oμσκ για να μεταφέρουν τον Ρώσο πολιτικό Αλεξέι Ναβάλνι στο Βερολίνο για θεραπεία, δήλωσαν ότι ο Ναβάλνι μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια και άμεσα αεροπορικώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This