Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται στο Βερολίνο ο Ναβάλνι (video)

Must Read

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Ρώσου αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι μετά την μεταφορά του σήμερα με αεροπλάνο-ασθενοφόρο από την πόλη Ομσκ της Σιβηρίας στο Βερολίνο, όπου θα νοσηλευτεί, δήλωσε ο ακτιβιστής Γιάκα Μπίζιλτς στην γερμανική εφημερίδα Bild.

«Η κατάσταση του Ναβάλνι ήταν σταθερή κατά τη διάρκεια της πτήσης και μετά την προσγείωση του αεροπλάνου», δήλωσε ο ίδιος στην Bild.

Το ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο απογειώθηκε από την πόλη Ομσκ στην Σιβηρία, προσγειώθηκε γύρω 10:00 ώρα Ελλάδος στο αεροδρόμιο Τέγκελ, στο βορειοδυτικό τμήμα του Βερολίνου.

Ο Ναβάλνι είχε διακομιστεί στο αεροδρόμιο του Ομσκ με ασθενοφόρο και το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε απογειώθηκε δύο ώρες αργότερα, διευκρίνισε δημοσιογράφος του Reuters που βρισκόταν εκεί. Η Κίρα Γιάρμις, η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, δήλωσε παράλληλα ότι η σύζυγός του Γιούλια βρισκόταν μαζί του.

Θυμίζουμε ότι ο Ναβάλνι, ο οποίος διεξάγει εδώ και καιρό εκστρατεία κατά της διαφθοράς στη Ρωσία, κατέρρευσε την Πέμπτη ενώ επέβαινε σε αεροπλάνο που θα τον μετέφερε από την Σιβηρία στη Μόσχα, αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι, το οποίο οι υποστηρικτές του πιστεύουν ότι περιείχε δηλητήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This