Ο Τραμπ θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στην προεδρία κόντρα στον Μπάιντεν

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο προεδρικό αξίωμα, σε μια φιέστα που έγινε στον Λευκό Οίκο παρουσία της οικογένειας, των συνεργατών του και οπαδών του.

«Αποδέχομαι με όλη μου την καρδιά αυτή την υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», είπε ο Τραμπ, επευφημούμενος από πλήθος υποστηρικτών του που είχαν συγκεντρωθεί στον κήπο έξω από τον Λευκό Οίκο, οι περισσότεροι χωρίς να φορούν μάσκα και χωρίς να επιβάλλεται κανένα πρωτόκολλο για τη λεγόμενη «κοινωνική αποστασιοποίηση».

Το γεγονός ότι ο Τραμπ χρησιμοποίησε τον Λευκό Οίκο ως το σκηνικό για να εκφωνήσει την ομιλία με την οποία αποδέχθηκε το χρίσμα του GOP, είναι ασυνήθιστο στην πολιτική παράδοση των ΗΠΑ και προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από τους Δημοκρατικούς, όσο και από ορισμένα στελέχη της παράταξής του.

Ο Τραμπ εξαπέλυσε, όπως αναμενόταν, σφοδρή φραστική επίθεση εναντίον του Δημοκρατικού αντιπάλου του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, κατ’ αυτόν, εάν εκλεγεί, θα γίνει «ο νεκροθάφτης» του «μεγαλείου της Αμερικής». Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, αυτό που διακυβεύεται στην κάλπη είναι «το αμερικανικό όνειρο» και «το σοσιαλιστικό πρόγραμμα καταστροφής του πεπρωμένου» των ΗΠΑ.

Ένα αμαρτωλό έθνος

«Πώς μπορεί να ζητάει το Δημοκρατικό Κόμμα να ηγηθεί της χώρας μας, όταν αφιερώνει τόσο χρόνο στη διάλυση της;», συνέχισε το «σφυροκόπημα» ο ένοικος του Λευκού Οίκου. «Βλέπουν ένα αμαρτωλό έθνος που πρέπει να τιμωρηθεί για τις αμαρτίες του», πρόσθεσε.

Ο Μπάιντεν, εάν εκλεγεί, θα γίνει «ο καταστροφέας των αμερικανικών θέσεων εργασίας», είπε ακόμη ο Τραμπ, προειδοποιώντας πως, εάν επικρατήσει ο Δημοκρατικός υποψήφιος, οι δουλειές θα μεταφερθούν σε άλλα κράτη, ειδικά στην Κίνα!

«Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο σωτήρας της ψυχής της Αμερικής, είναι ο καταστροφέας των θέσεων εργασίας και, εάν του δοθεί η ευκαιρία, θα γίνει ο νεκροθάφτης του αμερικανικού μεγαλείου», σύμφωνα με τον Τραμπ, ο οποίος υποστήριξε πως ο αντίπαλός του «πέρασε όλη του την καριέρα» ματαιώνοντας τα «όνειρα» των Αμερικανών και στέλνοντας τις δουλειές τους σε άλλα κράτη.

(πηγή: «δημοκρατία»)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This