Συνταράζουν οι αποκαλύψεις της ερωμένης του τέως Ισπανού βασιλιά Χουάν Κάρλος

Must Read

Σε σοβαρό πονοκέφαλο για την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έχουν εξελιχθεί οι συνεχιζόμενες  αποκαλύψεις για την πολύκροτη ερωτική ζωή του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος.

Σε μια σπάνια συνέντευξη, η Κορίνα Ζου Σάιν Βιτγκενστάιν δήλωσε στο BBC πώς ο μονάρχης – που πλέον έχει εξοριστεί στο Αμπού Ντάμπι – προσπάθησε να την κερδίσει πάλι πίσω δύο χρόνια αφότου της έδωσε το απίστευτο ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ και όταν αυτή τον απέρριψε, ζήτησε τα χρήματα πίσω.

Σε κατάθεσή της σε Ελβετό εισαγγελέα, η Βιτγκενστάιν είπε ότι η κολοσσιαία μεταφορά χρημάτων στο όνομά της, ήταν μια πράξη αγάπης. «Νομίζω ότι ήταν μια αναγνώριση για το πόσα σήμαινα γι’ αυτόν, πόσα σήμαινε γι’ αυτόν ο γιος μου. Ήταν μια ευγνωμοσύνη που τον φρόντιζε κατά την διάρκεια των χειρότερων στιγμών του». Επιμένει, μάλιστα, πως ο Χουάν Κάρλος δεν έκανε ξέπλυμα χρημάτων ούτε προσπάθησε να τα κρύψει όταν της τα χάρισε.

Ωστόσο, παρά την γενναιοδωρία του, η Βιτγκενστάιν ισχυρίζεται ότι δύο χρόνια αργότερα, το 2014, ο βασιλιάς της τα ζήτησε πίσω. Όπως είπε, «έκανε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να με κερδίσει πάλι» και πως όταν τον απέρριψε έγινε έξαλλος» και της ζήτησε να του επιστρέψει τα λεφτά. Αλλά η Βιτγκενστάιν πιστεύει πως αυτό ήταν «απλώς ένα ξέσπασμα» επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Χουάν Κάρλος δήλωσε στις Ελβετικές αρχές πως δεν της ζήτησε ποτέ πίσω τα λεφτά.

Ο 82χρονος Χουάν Κάρλος, ο οποίος είναι παντρεμένος με την βασίλισσα Σοφία από το 1962, είχε σχέση με την γεννημένη στην Δανία επιχειρηματία από το 2004 έως το 2009. Το 2012, η σχέση τους αποκαλύφθηκε προκαλώντας σάλο, όταν έσπασε τον γοφό του και έπρεπε να επιστρέψει στην Ισπανία από ένα ταξίδι για κυνήγι ελεφάντων στην Μποτσουάνα, όπου τον συνόδευε η Βιτγκενστάιν.

Δύο χρόνια αργότερα, η Βίτκγκενστάιν ισχυρίζεται πως, ως αποτέλεσμα της ενοχής του για την έντονη πίεση στην οποία εκείνη υποβλήθηκε αλλά και ως έκφραση της αγάπης του, της χάρισε 65 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η κολοσσιαία μεταφορά χρημάτων αποτελεί πλέον αντικείμενο ελβετικής έρευνας.

Ο πρώην βασιλιάς, που παραιτήθηκε το 2014, βρίσκεται υπό έρευνα από το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας αντιμέτωπος με κατηγορίες διαφθοράς, που βασίζονται σε πληρωμή 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τον μακαρίτη βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Στις αρχές αυτού του μήνα, ο Χουάν Κάρλος ανακοίνωσε ότι έφυγε από την Ισπανία και πρόσφατα έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι, όπου διαμένει σε μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, με την εδώ και 40 χρόνια ερωμένη του, Μάρτα Γκάγια.

Σχετικά με το ταξίδι τους στην Μποτσουάνα πριν από οκτώ χρόνια, η Βιτγκενστάιν δήλωσε στο BBC: «Δεν ήθελα να πάω σε αυτό το ταξίδι… Ένιωσαν πως ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος προσπαθούσε να με κάνει να επιστρέψω σε αυτόν και δεν ήθελα να δώσω ψευδή εντύπωση. Δεν ήθελα να πάω». Καταλήγει μάλιστα λέγοντας, πως το τσίρκο των ΜΜΕ που ακολούθησε ήταν σκηνοθετημένο από το βασιλικό κατεστημένο, το οποίο ήθελε να επιταχύνει την παραίτηση και να την βγάλει «εκτός εικόνας».

«Από την στιγμή που επέστρεψα από αυτό το ταξίδι, ήμουν υπό πλήρη παρακολούθηση» δήλωσε η Βιτγκενστάιν στο BBC. «Αυτή ήταν η αρχή μιας εκστρατείας που είχε ως σκοπό να με μετατρέψει ως Γουόλις Σίμπσον (ερωμένη και σύζυγος του βασιλιά της Αγγλίας, που παραιτήθηκε από τον θρόνο για τα μάτια της), Λαίδη Μάκμπεβ, ως έναν διαβολικό χαρακτήρα που οδήγησε αυτόν τον υπέροχο άνδρα σε αυτό το ταξίδι ενώ μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης».

Ισχυρίζεται επίσης, ότι το Centro Internacional de Inteligencia (CNI), άρχισε να την παρενοχλεί. Πρώτον, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το διαμέρισμά της στο Μονακό λεηλατήθηκε και στην συνέχεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Βραζιλία, την παρακολουθούσαν. Μάλιστα, δέχθηκε μια ανώνυμη απειλή πως υπήρχαν «πολλές σήραγγες μεταξύ του Μονακό και της Νίκαιας» μια αναφορά στο μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως ένα βιβλίο για τον θάνατο της Νταϊάνας βρέθηκε στο σαλόνι του ελβετικού διαμερίσματός της. Αργότερα εκείνο το έτος, η Βιτγκενστάιν λέει ότι επισκέφθηκε το CNI. Ο χειριστής, ένας αγαπητός φίλος του Χουάν Κάρλος, της είπε ότι «εστάλη με εντολή του βασιλιά» για να την προειδοποιήσει να μην μιλήσει στα ΜΜΕ. «Είπε ότι αν δεν ακολουθούσα αυτές τις οδηγίες, δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί για την σωματική μου ασφάλεια ή την ασφάλεια των παιδιών μου» δήλωσε στο BBC.

Όπως λέει, αφότου έμαθε αυτά τα νέα, ήταν που ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος της χάρισε τα 65 εκατομμύρια ευρώ το 2012. Όπως δήλωσε στο BBC, την «εξέπληξε» η κίνηση αυτή, αλλά πέταξε στην Μαδρίτη για να ευχαριστήσει τον βασιλιά, που πιστεύει ότι ένιωθε ενοχές για την λεηλασία στο διαμέρισμά της στο Μονακό. «Νομίζω ότι ήταν πολύ σοκαρισμένος για να αντιληφθεί την έκταση της πίεσης στην οποία είχα υποβληθεί και την έκταση της καταστροφής της φήμης μου» τόνισε. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα κυνήγι τον Φεβρουάριο του 2004.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This