Ωρολογιακή… βόμβα πτήση της TUI από Ζάκυνθο προς Κάρντιφ με 16 θετικούς 

Must Read

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έγινε η πτήση της TUI με σχεδόν 200 επιβάτες που ταξίδευαν από την Ζάκυνθο προς την Ουαλία χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα.

Μετά από έλεγχο στην Ουαλία, 16 επιβάτες της πτήσης που ταξίδευαν από την Ζάκυνθο στο Καρντίφ βρέθηκαν θετικοί μετά από έλεγχο και έτσι 193 επιβάτες όπως επίσης και το πλήρωμα της πτήσης τέθηκαν σε καραντίνα.

Μιλώντας στο BBC, η επιβάτης Στέφανι Γουάιτφιλντ  δήλωσε ότι η πτήση ήταν γεμάτη «covidiots» που δεν φορούσαν μάσκα και έθεταν σε κίνδυνο την υγεία των συνεπιβατών τους, ενώ χαρακτήρισε το πλήρωμα ανίκανο και αδιάφορο: «Αυτή η πτήση ήταν μια καταστροφή. Ο διπλανός μου είχε τη μάσκα στο λαιμό του. Όχι μόνο η αεροπορική εταιρεία δεν του συνέστησε να την ανεβάσει, αλλά του έδωσαν δωρεάν ποτό όταν είπε ότι γνώριζε ένα μέλος του πληρώματος. Πολλοί έβγαλαν τις μάσκες τους και περπατούσαν πάνω-κάτω στο διάδρομο για να μιλήσουν σε άλλους. Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, πολλοί επιβάτες έβγαλαν αμέσως τις μάσκες τους. Η πτήση ήταν γεμάτη από εγωιστές “covidiots” κι ένα ανίκανο πλήρωμα που δεν μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο», υποστήριξε η Γουάιτφιλντ.

Από την πλευρά του, ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI αναφέρει ότι όλοι οι επιβάτες είχαν συμμορφωθεί με τους κανόνες προστασίας. 

Ο καθηγητής Gw Shankar από την Δημόσια Υγεία της Ουαλίας, δήλωσε ότι όσοι επιστρέφουν από Ζάκυνθο έχουν μπει στο επίκεντρο της προσοχής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This