Reuters: Χάκερς της Ρωσικής κυβέρνησης είναι ύποπτοι για κυβερνοεπίθεση στην εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν

Must Read

Η Microsoft πρόσφατα ενημέρωσε μία από τις κύριες συμβουλευτικές εταιρίες που συνεργάζονται με την εκστρατεία του υποψήφιου με το χρίσμα των δημοκρατικών προέδρου Τζο Μπάιντεν πως έχει δεχτεί κυβερνοεπίθεση από χάκερς της Ρωσικής κυβέρνησης.

Η κυβερνοεπίθεση είχε ως στόχο ένα απο τα κύρια γραφεία μίας εκ των εταιρειών που συνεργάζονται με την εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον. Ένα απο τα άτομα που γνωρίζει εκ των έσω την κατάσταση στο συγκεκριμένο γραφείο της εταιρείας δήλωσε πως το δίκτυο του γραφείου ήταν καλά προστατευμένο και έτσι οι χάκερς δεν απέσπασαν ευαίσθητα ιδιωτικά δεδομένα από την εταιρεία.

Προς το παρόν εκπρόσωποι της εταιρείας (SKDK) αλλά και της εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν αυτή την είδηση.

Έρευνες από τον ειδικό σύμβουλο Ρόμπερτ Μούλερ αλλά και από την επιτροπή πληροφοριών της γερουσίας των ΗΠΑ συμπέραναν πως η Ρωσική Κυβέρνηση παρενέβη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Μία από τις πηγές είπε ότι δεν ήταν σαφές εάν η εκστρατεία του Μπάιντεν ήταν ο στόχος ή εάν οι Ρώσοι προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με άλλους πελάτες της SKDK.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This