Video – σοκ: Μαχαίρωσαν συμπρωταγωνιστή της Ατζελίνας Τζολί πάνω στη σκηνή!

Must Read

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σκηνή θεάτρου στην Κίνα. Άγνωστος άνδρας, πιθανότατα σχιζοφρενής, ανέβηκε στη σκηνή και μαχαίρωσε μπροστά στους έντρομους θεατές γνωστό ηθοποιό, που έπαιζε το ρόλο του…κακού!

Θύμα της επίθεσης ήταν ο γνωστός ηθοποιός Simon Yam Tat-wah που είχε γίνει γνωστός παίζοντας στην ταινία “The Cradle of Life” το 2003, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.

Το video από τη στιγμή της επίθεσης ανέβηκε στην κινέζικη πλατφόρμα Weibo και κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Δείχνει τη στιγμή που, για άγνωστο λόγο, ο δράστης ανεβαίνει στη σκηνή και μαχαιρώνει στην κοιλιά τον Simon Yam Tat-wah.

Ο Simon Yam Tat-wah βρέθηκε το Σάββατο (20.07.2019) στην πόλη Ζονγκσάν, στη νότια επαρχία της Κίνας, Γκουανγκντόνγκ για να πάρει μέρος στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Beijing Easyhome.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρουσίαση και μιλούσε ο 64χρονος ηθοποιός, ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά!

Ευτυχώς, το μαχαίρι δεν προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στον ηθοποιό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας 63 χρονών που μαχαίρωσε τον ηθοποιό συνελήφθη επί τόπου και σύμφωνα με την αστυνομία πάσχει από σχιζοφρένεια.

Με πληροφορίες από South China Morning Post και Daily Mail

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This