Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ρωσική επίθεση των τελευταίων μηνών στη Συρία

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σφοδροί βομβαρδισμοί της Ρωσίας κατά τρομοκρατών αλλά και τουρκικών θέσεων, μετά τη δολοφονία Ρώσου αξιωματικού στη βορειοδυτική Συρία.

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες τη μεγαλύτερη επίθεσή της από τον Μάρτιο, στη βορειοδυτική περιοχή της Συρίας, με τα μαχητικά να χτυπούν μια σειρά τοποθεσιών εντός του Κυβερνείου του Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στο Κυβερνείο της Χάμα, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία έκανε αρκετές αεροπορικές επιδρομές στη βόρεια περιοχή του Ιντλίμπ, χτυπώντας έναν αριθμό στόχων που ανήκουν στις τζιχαντιστικές δυνάμεις.

Η στρατιωτική πηγή στη Χαμά δήλωσε ότι οι ρωσικές επιδρομές στοχεύουν κυρίως την περιοχή γύρω από την πόλη Ma’arat Misreen, που βρίσκεται βόρεια της διοικητικής πρωτεύουσας του Κυβερνείου του Ίντλίμπ.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι επιθέσεις αυτές συνδέονται με τη δολοφονία ενός υψηλόβαθμου Ρώσου αξιωματούχου, του αντιστράτηγου που τραυματίστηκε θανάσιμα στην περιοχή Ντέιρ αλ-Ζορ μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ