Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Πυρά Ερντογάν σε Μακρόν: «Μπορεί η Γαλλία να απαλλαχθεί από τον ανίκανο φιλόδοξο»;

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο «Σουλτάνος» Ερντογάν συνεχίζει να πετά ευθέως τα βέλη του με προσβλητικές επιθέσεις στον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, που εξέφρασε τη στήριξή του στην Ελλάδα, μετά την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με επικεφαλής του κόμματός του, ο Ερντογάν προειδοποίησε ότι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που είναι δίκαιο και ευεργετικό για την Τουρκία, παρά όπως ανέφερε τις συνεχείς «παγίδες» που στήνονται από χώρες της ΕΕ.

Υποστηρίζοντας την πολιτική του, ο Τούρκος Πρόεδρος απευθύνθηκε σε όσους αναρωτιούνται για την επεκτατική πολιτική, καλώντας τους να αναρωτηθούν εάν η Γαλλία θα απαλλαγεί ποτέ από τον ανίκανο φιλόδοξο που την κυβερνά

«Γιατί η Τουρκία βρίσκεται στη Συρία, τη Λιβύη, την ανατολική Μεσόγειο, αναρωτιούνται ορισμένοι. (…) Αν η Τουρκία τα εγκατέλειπε όλα, η Γαλλία θα μπορούσε άραγε να απαλλαγεί από την αναταραχή που ο ανίκανος φιλόδοξος που την κυβερνά έχει προκαλέσει και να αγκαλιάσει μια πολιτική της λογικής;», δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ