Σάββατο 19/6/2021

Έξαλλοι οι τούρκοι με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας! Παρέμβαση και του προέδρου της τουρκικής Βουλής

Συνεχίζονται οι πρωτοφανείς και υποκριτικές αντιδράσεις στην Τουρκία σε ανώτατο επίπεδο μετά το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία, το οποίο εξέφρασε όλους τους Έλληνες. Σειρά τώρα πήρε ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ υποτακτικότητας στον Ερντογάν και επιτέθηκε κατά της ελληνικής εφημερίδας.

Έγραψε συγκεκριμένα (Μετάφραση από τα τούρκικα νέα)

Πρόεδρος τουρκικής Βουλής στο Twitter για την εφημερίδα Δημοκρατία

“Οι νόμιμες δραστηριότητές μας σχετικά με τα φυσικά μας δικαιώματα στην Γαλάζια Πατρίδα μας προκάλεσαν ασυνήθιστες και παράνομες αντιδράσεις σε ορισμένες χώρες. Τελευταία, εμφανίστηκαν άθλιες εκφράσεις σε ελληνική εφημερίδα εναντίον του Προέδρου μας.Ως Τουρκία έχουμε τη δύναμη να δώσουμε ανεξαιρέτως σε κάθε επίπεδο το απαραίτητο μάθημα. Ο κύριος Ρετζέπ Ραγίπ Ερντογάν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας και ο αρχιστράτηγος μας. Καταγγέλλω έντονα αυτή την ανηθικότητα και επιθυμώ να αναφέρω πως η αθλιότητα δεν είναι πολιτική, είναι απλά μία ένδειξη του τρόπου ζωής στον οποίον έχουν κολλήσει (και τους αξίζει) αυτοί που τα κάνουν και αυτοί οι οποίοι τους βάζουν να τα κάνουν αυτά. ”

Μιλάνε οι τούρκοι που οι εφημερίδες τους προαναγγέλλουν σφαγές ελλήνων και υμνούν τις γενοκτονίες που έκαναν οι πρόγονοι τους. Μπράβο για ακόμα μια φορά στην Δημοκρατία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ