Έξαλλοι οι τούρκοι με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας! Παρέμβαση και του προέδρου της τουρκικής Βουλής

Must Read

Συνεχίζονται οι πρωτοφανείς και υποκριτικές αντιδράσεις στην Τουρκία σε ανώτατο επίπεδο μετά το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία, το οποίο εξέφρασε όλους τους Έλληνες. Σειρά τώρα πήρε ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ υποτακτικότητας στον Ερντογάν και επιτέθηκε κατά της ελληνικής εφημερίδας.

Έγραψε συγκεκριμένα (Μετάφραση από τα τούρκικα νέα)

Πρόεδρος τουρκικής Βουλής στο Twitter για την εφημερίδα Δημοκρατία

“Οι νόμιμες δραστηριότητές μας σχετικά με τα φυσικά μας δικαιώματα στην Γαλάζια Πατρίδα μας προκάλεσαν ασυνήθιστες και παράνομες αντιδράσεις σε ορισμένες χώρες. Τελευταία, εμφανίστηκαν άθλιες εκφράσεις σε ελληνική εφημερίδα εναντίον του Προέδρου μας.Ως Τουρκία έχουμε τη δύναμη να δώσουμε ανεξαιρέτως σε κάθε επίπεδο το απαραίτητο μάθημα. Ο κύριος Ρετζέπ Ραγίπ Ερντογάν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας και ο αρχιστράτηγος μας. Καταγγέλλω έντονα αυτή την ανηθικότητα και επιθυμώ να αναφέρω πως η αθλιότητα δεν είναι πολιτική, είναι απλά μία ένδειξη του τρόπου ζωής στον οποίον έχουν κολλήσει (και τους αξίζει) αυτοί που τα κάνουν και αυτοί οι οποίοι τους βάζουν να τα κάνουν αυτά. ”

Μιλάνε οι τούρκοι που οι εφημερίδες τους προαναγγέλλουν σφαγές ελλήνων και υμνούν τις γενοκτονίες που έκαναν οι πρόγονοι τους. Μπράβο για ακόμα μια φορά στην Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This