Σάλος με τη νέα καμπάνια εταιρίας εσωρούχων: Την κατηγορούν ότι υμνεί τον σατανισμό! (video)

Must Read

Έναν κυριολεκτικά… σατανικό τρόπο βρήκε αυστραλιανή εταιρία εσωρούχων, για να διαφημίσει τη νέα της κολεξιόν που ονομάζεται 666 Club!

H Honey Birdette κυκλοφόρησε την Κυριακή ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας 90 δευτερολέπτων που δείχνει έναν κόκκινο διάβολο να… αποπλανεί ένα ημίγυμνο μοντέλο! «Μην τους συγχωρήσεις, πάτερ, γιατί ξέρουν τι κάνουν» είναι το μήνυμα που ακούγεται στη διαφήμιση, που είναι στην ουσία μια παραλλαγή της φράσης που είπε ο Ιησούς από τον Σταυρό: «Συγχώρεσέ τους, Πατέρα, γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν»!

Τόσο το σενάριο όσο και το «πείραγμα» αυτής της ρήσης του Χριστού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, κάνοντας πολλούς να μιλούν για διαφήμιση του Σατανισμού.

«Τι είναι το επόμενο; Θυσία παιδιού;», έγραψε ένας χρήστης στον λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram. «Γιατί τόσο εξόφθαλμη λατρεία στον Σατανά; Ποιος σας πληρώνει», σχολίασε ένας άλλος. Η εταιρεία πάντως επιμένει ότι πρόκειται απλώς για ένα πρωτότυπο κόνσεπτ.

«Να διεγείρουμε τον κόσμο»

«Με όλους να περνάνε την κρίση του κορωνοϊού, απλώς θέλαμε να διεγείρουμε τον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ιδρύτρια της Honey Birdette.

Η εταιρία κυκλοφορεί κάθε χρόνο μια καμπάνια για το Halloween και το φετινό της βίντεο είχε ως πηγή έμπνευσης ένα κλαμπ του Βερολίνου γεμάτο μοντέλα με λάτεξ, δερμάτινα και αλυσίδες, δίνοντας τον… bondage τόνο της ομώνυμης κολεξιόν.

  • Δείτε το… αφορισμένο διαφημιστικό σποτ και διαμορφώστε τη δική σας άποψη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This