Αζερμπαϊτζάν: Ο δικτάτορας Αλίεφ έκοψε το ίντερνετ και λέει στους πολίτες ότι νίκησαν!

Must Read

Ο παράφρονας δικτάτορας του Αζερμπαϊτζάν, Αλίεφ, έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Αφού έφερε χιλιάδες Τζιχαντιστές με τη βοήθεια της Τουρκίας για να επιτεθεί στην Αρμενία, τώρα έχει προβεί σε μία ασύστολη προπαγάνδα μέσα στην ίδια του τη χώρα.
Συγκεκριμένα, έχει βάλει τα δελτία ειδήσεων να μεταδίδουν ότι του Αζερμπαϊτζάν έχει κατακτήσει το Ναγκόρνο Καραμπάχ, ενώ την ίδια στιγμή έχει μπλοκάρει την πρόσβαση των πολιτών στο ίντερνετ για να μην ενημερώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Έπεσε το Internet στο Αζερμπαϊτζάν!

Μιλάμε για έναν επικίνδυνο παράφρονα ο οποίος αποτελεί κίνδυνο όχι μόνο για την Αρμενία αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μαζί φυσικά με τον έτερο παράφρονα, Ερντογάν.

Τα Δελτία ειδήσεων στο Αζερμπαϊτζάν

Ας όψονται οι διεφθαρμένοι πολιτικοί δυτικών χώρων που έπαιρναν αντίδωρά από τα χέρια του και το φιλούσαν το χέρι κλείνοντας τα μάτια στα εγκλήματα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This