Φρίκη με τα 5.000 νεκρά κατοικίδια που βρέθηκαν μέσα σε κουτιά, σε αποθήκη εμπορευμάτων

Must Read

Αποτρόπαιες εικόνες από της ζοφερής πραγματικότητας στην Κίνα, δημοσίευσε το CBS!

Η τοπική ομάδα διάσωσης ζώων στην επαρχία Χενάν ανακάλυψε 5.000 νεκρά κατοικίδια τα οποία είχαν στοιβαχτεί σε χάρτινα κουτιά, μέσα σε αποθήκη διακίνησης εμπορευμάτων.

Photo: CBS / HANDOUT/UTOPIA/SISTER HUA

Η ιδρυτής της ομάδας διάσωσης ζώων Utopia περιέγραψε τα ευρήματα στον σταθμό Dongxing Logistics στην πόλη Luohe της επαρχίας Χενάν, που προκαλούν οργή και θλίψη στη παγκόσμια κοινότητα: «Ήταν σαν μια ζωντανή κόλαση. Ο σταθμός ήταν γεμάτος με κουτιά με χιλιάδες ζώα που είχαν ήδη πεθάνει, και ολόκληρος ο τόπος μύριζε από τα σάπια σώματα. Τα ζώα – κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, γάτες και σκύλοι– ήταν κλεισμένα σε πλαστικά ή μεταλλικά κλουβιά τυλιγμένα μέσα σε χαρτονένια κουτιά με τρύπες για να αναπνέουν. Είχαν μείνει μέσα στα κουτιά χωρίς φαγητό ή νερό για περίπου μια εβδομάδα».

Photo: CBS / HANDOUT/UTOPIA/SISTER HUA

Σύμφωνα με την ιδρυτή της ομάδας διάσωσης ζώων, τα ζώα να είχαν αγοραστεί για κατοικίδια μέσω ίντερνετ και είχαν τοποθετηθεί σε συσκευασίες, κάτι που απαγορεύεται από την κινεζική νομοθεσία.

Οπως αποδείχτηκε, η εσφαλμένη επικοινωνία στην μεταφορική εταιρεία σε συνδυασμό με την εγκληματική πράξη να συσκευαστούν τα ζώα, οδήγησε σε αυτή την τραγωδία. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This