Δευτέρα 14/6/2021

Φρίκη με τα 5.000 νεκρά κατοικίδια που βρέθηκαν μέσα σε κουτιά, σε αποθήκη εμπορευμάτων

Αποτρόπαιες εικόνες από της ζοφερής πραγματικότητας στην Κίνα, δημοσίευσε το CBS!

Η τοπική ομάδα διάσωσης ζώων στην επαρχία Χενάν ανακάλυψε 5.000 νεκρά κατοικίδια τα οποία είχαν στοιβαχτεί σε χάρτινα κουτιά, μέσα σε αποθήκη διακίνησης εμπορευμάτων.

Photo: CBS / HANDOUT/UTOPIA/SISTER HUA

Η ιδρυτής της ομάδας διάσωσης ζώων Utopia περιέγραψε τα ευρήματα στον σταθμό Dongxing Logistics στην πόλη Luohe της επαρχίας Χενάν, που προκαλούν οργή και θλίψη στη παγκόσμια κοινότητα: «Ήταν σαν μια ζωντανή κόλαση. Ο σταθμός ήταν γεμάτος με κουτιά με χιλιάδες ζώα που είχαν ήδη πεθάνει, και ολόκληρος ο τόπος μύριζε από τα σάπια σώματα. Τα ζώα – κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, γάτες και σκύλοι– ήταν κλεισμένα σε πλαστικά ή μεταλλικά κλουβιά τυλιγμένα μέσα σε χαρτονένια κουτιά με τρύπες για να αναπνέουν. Είχαν μείνει μέσα στα κουτιά χωρίς φαγητό ή νερό για περίπου μια εβδομάδα».

Photo: CBS / HANDOUT/UTOPIA/SISTER HUA

Σύμφωνα με την ιδρυτή της ομάδας διάσωσης ζώων, τα ζώα να είχαν αγοραστεί για κατοικίδια μέσω ίντερνετ και είχαν τοποθετηθεί σε συσκευασίες, κάτι που απαγορεύεται από την κινεζική νομοθεσία.

Οπως αποδείχτηκε, η εσφαλμένη επικοινωνία στην μεταφορική εταιρεία σε συνδυασμό με την εγκληματική πράξη να συσκευαστούν τα ζώα, οδήγησε σε αυτή την τραγωδία. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ