Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Ο Τραμπ στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού

Ο Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε λιγότερες από 24 ώρες μετά το θετικό του τεστ για κορωνοϊο.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος άρχισε να εμφανίζει «ήπια συμπτώματα» την Πέμπτη κι ενώ βρισκόταν ήδη σε καραντίνα από την Τετάρτη, μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια, επίσης θετική στον κορωνοϊό.

Έλαβε ένα κοκτέιλ φαρμάκων ως «προληπτικό μέτρο», είπε ο Λευκός Οίκος και ένιωθε «κουρασμένος αλλά με καλή διάθεση». Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε: «Ο Πρόεδρος Τραμπ παραμένει σε καλή διάθεση, έχει ήπια συμπτώματα και εργάζεται όλη την ημέρα. Με μεγάλη προσοχή και μετά από σύσταση του ιατρού του και των ειδικών, ο Πρόεδρος θα εργάζεται από τα προεδρικά γραφεία στο Walter Reed για τις επόμενες ημέρες. Ο Πρόεδρος Τραμπ εκτιμά την έκρηξη υποστήριξης τόσο για αυτόν όσο και για την πρώτη κυρία».

Ο γιατρός του Τραμπ Sean Conley πρόσθεσε: «Από σήμερα το απόγευμα παραμένει κουρασμένος αλλά με καλή διάθεση. Η πρώτη κυρία είναι καλά με μόνο ήπιο βήχα και πονοκέφαλο».

Δείτε ακόμα: Ο Τραμπ πάει για το απόλυτο ρεκόρ likes στο Τwitter, χάρη στην ανάρτησή του ότι… κόλλησε κορωνοϊό!

Το Walter Reed, στα προάστια της Ουάσιγκτον, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά στρατιωτικά ιατρικά κέντρα της Αμερικής. Είναι το μέρος που πηγαίνουν συνήθως οι πρόεδροι των ΗΠΑ για τον ετήσιο έλεγχο της υγείας τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ