Χήρα Γερμανού τζιχαντιστή/ράπερ φυλακίστηκε για την συμμετοχή της στο Ισλαμικό Κράτος

Must Read

Ένα δικαστήριο του Αμβούργου καταδίκασε τη χήρα του Γερμανού τζιχαντιστή/ράπερ Ντένις Κούσπερτ σε φυλάκιση 3 ετών και 6 μηνών για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση στο εξωτερικό (ISIS). Η Omaima A. κρίθηκε επίσης ένοχη για παραμέληση των καθηκόντων της ως γονέα, κατοχή παράνομων πυροβόλων όπλων και βοήθεια και συνέργεια στο έγκλημα της σωματεμπορίας.

Η Omaima A. πιστεύεται ότι ταξίδεψε στη Συρία με τα τρία μικρά της παιδιά το 2015 για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος. Επίσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε στην κατοχή της ένα 13χρονο κορίτσι ως σκλάβα. Ο πρώην σύζυγός της Ντένις Κούσπερτ, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Deso Dogg κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ράπερ, πιστεύεται ότι πέθανε στο Κομπάνε της Συρίας 2018 ενώ πολεμούσε για το ισλαμικό κράτος στη Συρία.

Η 36χρονη συνελήφθη νωρίτερα αυτό το έτος μετά από την διασπορά φημών για την παρουσία της στη Γερμανία, όταν ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται ότι ανήκει σε αυτήν ανακαλύφθηκε από έναν πολεμικό ανταποκριτή στη Συρία. Μέσα σε αυτό το κινητό υπήρχαν και 36GB δεδομένων που καταγράφουν την ζωή της ως μέλος του ISIS.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This