Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ανοίγουν στόματα: Νέα καταγγελία κακοποίησης νεαρής κοπέλας από τους Επστάιν και Μάξγουελ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ακόμη ένα θύμα του Τζέφρι Επστάιν και της Γκισλέιν Μάξγουελ έλυσε τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας όσα έζησε, σε ηλικία 21 ετών, στα χέρια των δύο δαιμόνιων συντρόφων.

Ο λόγος για μια κοπέλα που φοιτούσε στη Νέα Υόρκη, η οποία, μιλώντας στη «Sun» με το ψευδώνυμο Σαμάνθα, υποστήριξε ότι «στρατολογήθηκε» από μια άλλη φοιτήτρια, η οποία την έπεισε να πάνε στη βίλα του Επστάιν για να του κάνουν μασάζ αντί αμοιβής. Της ζήτησε, μάλιστα, να πει ότι ήταν μικρότερη σε ηλικία.

«Την τελευταία φορά που τους είδα, η Μάξγουελ με κρατούσε με τα χέρια πίσω από την πλάτη, έβαλε μια μπάλα στο στόμα μου για να με φιμώσει και με βίασε με ένα sex toy. Μετά φώναξε τον Επστάιν μέσα στο δωμάτιο. Και συμμετείχε κι αυτός. Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω» λέει η Σαμάνθα, προσθέτοντας ότι όλη αυτή η ιστορία είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν η ζωή της και τα όνειρά της και να καταλήξει στην πορνεία.

«Αισθάνομαι ότι αυτή ήταν το τέρας, αυτή ήταν πίσω απ’ όλα» λέει η Σαμάνθα, αναφερόμενη στη Μάξγουελ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ