Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Παρέμβαση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στον Πούτιν για να εμπλακεί στην Αρμενία!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Γιγαντώνεται πλέον η πίεση στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για να εμπλακεί στο πλευρό της Αρμενίας αναχαιτίζοντας την επίθεση τούρκων και Αζέρων. Και μιλάμε για πίεση εντός Ρωσίας που πλέον εκδηλώνεται σε ανώτατο επίπεδο. Μετά λοιπόν από τις παρεμβάσεις ρώσων ειδικών που προειδοποιούν τον πρόεδρο Πούτιν να χτυπήσει τον Ερντογάν πριν να είναι αργά, έχουμε μία εξέλιξη – φωτιά. Με παρέμβαση του ίδιου του επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της ρωσικής ομοσπονδίας, Sergey Naryshkin, Ο οποίος με δηλώσεις του πριν από λίγο αποκάλυψε πως ισλαμιστές τρομοκράτες πολεμούν στο πλευρό των Αζέρων κατά των Αρμενίων.

Sergey Naryshkin, Αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας

Ο Sergey Naryshkin κατονόμασε συγκεκριμένα την τρομοκρατική οργάνωση JABHAT AL NUSRA, παρακλάδι της Αλ Κάιντα, Δηλώνοντας ευθέως ότι έχει στείλει τρομοκράτες και πολεμούν στο πλευρό των Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η δήλωση του ρώσου αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών δεν είναι καθόλου τυχαία. Η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση θεωρείται κόκκινο πανί για την Ρωσία και ευθύνεται για την δολοφονία ρώσων στρατιωτικών στην Συρία. Άρα, η επίσημη ανακοίνωση ενός τέτοιου γεγονότος από τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας, θεωρείται ευθεία πίεση στον πρόεδρο Πούτιν να παρέμβει υπέρ της Αρμενίας. Διότι η ύπαρξη τρομοκρατών που έχουν προβεί σε χτυπήματα κατά της Ρωσίας στο μαλακό υπογάστριο της χώρας, συνιστά μέγιστη εθνική απειλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ