Κυριακή 20/6/2021

Ο Τραμπ συνεχίζει ακάθεκτος τα τερτίπια του: «Αρνούμαι να κάνω διαδικτυακό debate»!

Κάθετα αντίθετος στη διεξαγωγή διαδικτυακού debate δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους τηλεμαχία με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν. 

Η δεύτερη αυτή τηλεμαχία μεταξύ των δύο υποψηφίων για τις προεδρία των ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου, με την αρμόδια επιτροπή να ανακοινώνει πως αυτή τη φορά θα διεξαχθεί με τον νέο διαδικτυακό τρόπο, με τους Τραμπ και Μπάιντεν να συμμετέχουν στο debate από απομακρυσμένα σημεία. 

Παράλληλα, το κοινό και ο συντονιστής Στιβ Σκάλι θα βρίσκονται στο Adrienne Arsht Center for the Performing Arts στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπως ανέφερε η αρμόδια επιτροπή για τη διοργάνωση της τηλεμαχίας. Η επιτροπή ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να «προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων».

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox Business, ωστόσο, ο Τραμπ δήλωσε ότι ο νέος διαδικτυακός τρόπος που ανακοίνωσε η Επιτροπή Προεδρικών Τηλεμαχιών δεν είναι κάτι αποδεκτό για τον ίδιο. «Αρνούμαι να χάσω το χρόνο μου σε ένα διαδικτυακό debate», είπε ο Τραμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ