Σιγά που θα αποκλιμακώσει η Τουρκία: Νέα NAVTEX για το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ

Must Read

Σεισμικές έρευνες θα πραγματοποιήσει (ξανά) το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ, από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στα οικόπεδα 6 και 7 της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αναφέρει νέα NAVTEX του σταθμού της Αττάλειας. Ενημέρωσε τη Γαλλία ο Κύπριος ΥΠΕΞ.

Το τουρκικό πλοίο έκανε προφανώς μια… βόλτα εκτός της ΑΟΖ της Κύπρου τις προηγούμενες ώρες και επανέρχεται δριμύτερο, στο πλαίσιο φυσικά της «αποκλιμάκωσης», όπως την έχει στο μυαλό του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Κι όλα αυτά, ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα περιμένουμε σαν μάννα εξ ουρανού την έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών με την Τουρκία, μιας και βρισκόμαστε στην «αποκλιμάκωση» των εντάσεων…

Ενημέρωσε τη Γαλλία ο Κύπριος ΥΠΕΞ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Ζαν Υβ Λε Ντριάν, είχε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρουν το ΚΥΠΕ και το philenews.com ο Κύπριος ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον Γάλλο ομόλογό του για τις εξελίξεις στα Βαρώσια και για τη νέα παράνομη τουρκική NAVTEX με το Barbaros στην κυπριακής ΑΟΖ από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This