Αρμενική ενότητα: Κανένα κατάστημα στο βομβαρδισμένο Στεπανακέρτ δεν λεηλατήθηκε

Must Read

Η πολιτική αναλύτρια και παρουσιάστρια Ellen Hokhikyan έκανε ένα συγκλονιστικό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, σε σχέση με την ψυχολογία και την αντιμετώπιση των αζερικών βομβαρδισμών από τους Αρμένιους.

«Ξένοι δημοσιογράφοι που εργάζονται στο Στεπανακέρτ (σ.σ. πρωτεύουσα του Ναγκόρνο Καραμπάχ) έχουν εκπλαγεί από το γεγονός ότι, παρά τους βομβαρδισμούς από τους Αζέρους και τις καταστροφές στην πόλη, δεν λεηλατήθηκε κανένα κατάστημα – παρά την απουσία παραθύρων, πορτών και πωλητών.

Οι δημοσιογράφοι μάλιστα είδαν με τα μάτια τους ένα άτομο που πήγε σε κατεστραμμένο κατάστημα, πήρε ό,τι χρειαζόταν και βγήκε αφήνοντας χρήματα!

Λοιπόν, πώς εξηγούμε στη διεθνή κοινότητα ότι οι Αρμένιοι έχουν ενωθεί τόσο πολύ που η ληστεία κατά τη διάρκεια του πολέμου ισοδυναμεί με προδοσία;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This