Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Στήνουν μνημείο για την «σφαγή Αλβανών από τους Έλληνες»!

Το ρεσιτάλ μίσους κατά των ελλήνων συνεχίζεται στην Αλβανία. Νέο κρούσμα είναι το «μνημείο» που στήνουν οι αλβανοί στο Τεπελένι για την σφαγή Αλβανών από Έλληνες το 1914!

Την ώρα δηλαδή που η Ελλάδα ανοίγει την πόρτα της ΕΕ στην Αλβανία χωρίς όρους, παρά τον ανελέητο διωγμό του ελληνισμού στην βόρειο ήπειρο, οι αλβανοί συνεχίζουν να καλλιεργούν το μίσος κατά των ελλήνων. Μίσος που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο διότι η Αλβανία έχει μετατραπεί σε ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας, όχι σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό. Καταλαβαίνουμε λοιπόν τον τεράστιο κίνδυνο που συνιστά για την Ελλάδα αυτή η εξέλιξη.

Στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας στην Αλβανία σε συνδυασμό με την καλλιέργεια μίσους κατά των Ελλήνων στον αλβανικό πληθυσμό, ισοδυναμεί με νέο μέτωπο στα βόρεια της χώρας σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης. Και αυτό θα πρέπει να αποτραπεί.

Το μνημείο αναφέρεται σε υποτιθέμενη σφαγή – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει – 217 αλβανών από τους έλληνες το 1914. Η ανέγερση του θα γίνει στο Τεπελένι.

Πληροφορίες από το βαλκανικό περισκόπιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ