Σε παράκρουση ο Τσαβούσογλου! Καβγάς με την Σουηδή ΥΠΕΞ και άθλιες κατηγορίες για την Ελλάδα (video)

«Γιατί δεν κριτικάρετε την Ελλάδα όταν βουλιάζει βάρκες και σκοτώνει πρόσφυγες;»

Must Read

Ξέφυγε ο Τσαβούσογλου που τα έβαλε με την υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας Αν Λίντε, σε live μετάδοση!

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέβασε τους τόνους όταν η Σουηδή ομόλογός του ζήτησε να αποσυρθούν τα τουρκικά στρατεύματα από τη Συρία, στο πλαίσιο της συνάντησής τους στην Άγκυρα.

Η Σουηδή υπουργός πρόσθεσε ότι η Τουρκία δεν πρέπει να παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ, παρατήρηση η οποία εξόργισε τον προκλητικό Τούρκο ΥΠΕΞ ο οποίος στράφηκε ξανά κατά της Ελλάδας:

«Θέλετε να αποσυρθούμε από τη Συρία, με ποια δικαιοδοσία; […] Λέτε ότι η Κύπρος είναι κυρίαρχο κράτος. Γιατί δεν μιλάτε για τα δικαιώματα των τουρκοκύπριων; Δεν έχουν δικαίωμα στον διαμοιρασμό των υδρογονανθράκων στην περιοχή; Γιατί δεν δίνετε έμφαση στο δίκαιο διαμοιρασμό; Γιατί συμβαίνει αυτό; Μιλήσατε για αλληλεγγύη από την ΕΕ. Η αλληλεγγύη τυφλώνει την ΕΕ, όταν είναι άδικη και απομακρύνεται από τη δικαιοσύνη. Η εκτίμηση πως ότι κάνει η ελληνική πλευρά είναι σωστό, είναι λάθος. Γιατί δεν κριτικάρετε την Ελλάδα όταν βουλιάζει βάρκες και σκοτώνει πρόσφυγες;» δήλωσε με θράσος ο Τσαβούσογλου και άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους παρακολουθούσαν τη συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This