Συναγερμός στη Δανία! Επιχείρησε να αποδράσει ο εφευρέτης που τεμάχισε τη δημοσιογράφο Κιμ Βαλ στο υποβρύχιο

Απειλούσε ότι θα ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Must Read

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Δανίας, όταν ο Πίτερ Μάντσεν που κατακρεούργησε τη δημοσιογράφο Κιμ Βαλ μέσα σε υποβρύχιο, επιχείρησε να αποδράσει από τη φυλακή. 

Ο Μάντσεν κατάφερε να αποδράσει απειλώντας τους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους με ένα ψεύτικο όπλο και υποστηρίζοντας ότι θα ενεργοποιήσει εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι άντρες της Ασφάλειας εντόπισαν και περικύκλωσαν τον Μάντσεν σε ένα πάρκο, ο οποίος μάλιστα απειλούσε ότι θα ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά που υποστήριζε ότι έφερε πάνω του.

Σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ, ο δολοφόνος φαίνεται ότι φορά επάνω του μια ζώνη που μοιάζει με εκρηκτικό μηχανισμό, όπως μέχρι στιγμής η αστυνομία της Δανίας δεν έχει παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για λεπτομέρειες.

Η στυγερή δολοφονία στο υποβρύχιο

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2017 η δημοσιογράφος Κιμ Βαλ που είχε επισκεφτεί τον Δανό εφευρέτη στο υποβρύχιό του προκειμένου να γράψει ένα ρεπορτάζ για τον ίδιο, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη λίγες ημέρες μετά. Το κομμένο κεφάλι της δημοσιογράφου μαζί με μέλη του σώματός της, βρέθηκαν σε μια τσάντα στο βυθό της θάλασσας.

Ο Μάντσεν άλλαξε πολλές φορές την κατάθεσή για του την εκδοχή του εγκλήματος πριν τελικά  υποστηρίξει οτι η δημοσιογράφος σκοτώθηκε σε ατύχημα με διαρροή αερίου. Η ιατροδικαστική έκθεση ωστόσο απέδειξε η Κιμ Βαλ δολοφονήθηκε είτε με στραγγαλισμό είτε επειδή κάποιος της έκοψε το λαιμό. Ως «κυνική και προγραμματισμένη σεξουαλική επίθεση και μια άγρια δολοφονία μιας γυναίκας» σχολίασε την πράξη η δικαστής που καταδίκασε σε ισόβια τον Δανό εφευρέτη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This