Μπήκαν σπίτι της για ληστεία πυροβολώντας, αλλά εκείνη έσπευσε να ανταποδώσει τα πυρά! (video)

Άρπαξε το περίστροφό της κι άρχισε να πυροβολεί, προκειμένου να προστατέψει τον σύζυγο και τον 7χρονο γιο της

Must Read

Πολύ σκληρή για να… πέσει θύμα ληστείας αποδείχθηκε μια κοπέλα, μοντέλο και σταρ της πλατφόρμας OnlyFans, η οποία άνοιξε πυρ εναντίον δύο ληστών, που εισέβαλαν στο σπίτι της κρατώντας ούζι,  προκειμένου να προστατέψει τον σύζυγο και τον γιο της!

Η Άνσλεϊ Πατσέκο ήταν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Μαϊάμι στις 4 Οκτωβρίου, όταν οι δύο άνδρες μπήκαν από την πόρτα της εισόδου και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του άνδρα της, Ντάνιελ, και των φίλων του.

Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει την 26χρονη να τρέχει για να πιάσει το δικό της περίστροφο και έπειτα να πυροβολεί τους ληστές από τον διάδρομο του δωματίου της!

«Μην πυροβολείτε! Είναι ο γιος μου εδώ!», ακούγεται να ουρλιάζει η νεαρή γυναίκα, ενώ στεκόταν σε θέση επίθεσης, φορώντας μόνο ένα φανελάκι και το εσώρουχό της. Οι εισβολείς, αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις της άρχισαν να πυροβολούν και προς την κρεβατοκάμαρα, με τις σφαίρες να χτυπούν στο προσκέφαλο του κρεβατιού, στην ντουλάπα και την τηλεόραση.

«Πυροβόλησαν εναντίον μου έξι με επτά φορές», λέει το ατρόμητο μοντέλο. Ευτυχώς, ο επτάχρονος γιος της δεν τραυματίστηκε. Τελικά, οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν ακριβά κοσμήματα και ρολόγια, και διέφυγαν κάτω από καταιγισμό πυρών.

Άρχισε να κυνηγά τους ληστές

Όπως δείχνει το βίντεο, ο σύζυγος της Πατσέκο μπήκε στο δωμάτιο, πήρε το όπλο από τα χέρια της και άρχισε να κυνηγά τους ληστές. Το ευτύχημα είναι ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, αν και στο σπίτι υπήρχαν καλεσμένοι.

Το ζευγάρι δεν ξέρει ποιος μπορεί να έβαλε στο μάτι την οικία του και δεν είναι σίγουρο αν έπαιξε ρόλο στη στοχοποίησή τους η δημοφιλία της Πατσέκο στα social media, όπου μετρά 140.000 followers.

  • Δείτε το μονταρισμένο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This