Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες στη Γερμανία από πρόσκρουση αυτοκινήτου πάνω σε πεζούς

Φήμες πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση

Must Read

Έναν νεκρό και τουλάχιστον τρεις σοβαρά τραυματίες άφησε πίσω του αυτοκίνητο που «καβάλησε» με ταχύτητα σε ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η τοπική αστυνομία, το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Κέμπεν στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, και υπάρχει ένας πεζός νεκρός και τουλάχιστον τρεις σοβαρά τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από το σημείο του ατυχήματος με ελικόπτερο διάσωσης.​

Ο οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με την Bild, φέρεται να ξέφυγε από τη λωρίδα που οδηγούσε και να κατευθύνθηκε προς τα δεξιά, με κατεύθυνση τον ποδηλατόδρομο, για ανεξήγητη, μέχρι στιγμής, αιτία,

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η πρόκληση του τροχαίου ήταν σκόπιμη, αν και υπάρχουν κάποιες φήμες πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This