Η χρυσή… κληρονομιά του Νιλ Αρμστρονγκ στην οικογένειά του

Must Read

Λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση μισού αιώνα από το πρώτο βήμα του ανθρώπου στο φεγγάρι, έγινε γνωστό ότι το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί στη Νέα Υόρκη ο αστροναύτης Νιλ Αρμστρονγκ κατέβαλε μυστικά στην οικογένειά του το ποσό των 6.000.000 δολαρίων, καθώς οι γιοι του απειλούσαν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, θεωρώντας το νοσοκομείο υπεύθυνο για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» της Νέας Υόρκης, το Νοσοκομείο Mercy Health κατέληξε σε διακανονισμό το 2014 με την οικογένεια του Αρμστρονγκ, έπειτα από διαπραγματεύσεις δύο ετών, από το 2012 όταν και απεβίωσε ο αστροναύτης, καθώς οι γιοι του θεωρούσαν πως δεν έλαβε τη νοσηλεία που έπρεπε. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οικογένεια του Αρμστρονγκ χρεώνει στο ίδρυμα ανεπαρκή μετεγχειρητική φροντίδα μετά την επέμβαση μπαϊπάς στην οποία είχε υποβληθεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως το νοσοκομείο, καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους μηνυτές, υπερασπίστηκε την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρείχε στον ασθενή, ωστόσο προτίμησε την οδό του διακανονισμού και της αποζημίωσης προκειμένου να αποφύγει μια δικαστική μάχη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This