Διπλή ήττα για τον Τζόνι Ντεπ, με το δικαστήριο να δικαιώνει Άμπερ Χερντ και «Sun»!

Ο δικηγόρος του σταρ δήλωσε πως η δικαστική απόφαση είναι «διεστραμμένη και συγκεχυμένη».

Must Read

Μεγάλη ήττα για τον Τζόνι Ντεπ στη διπλή δικαστική διαμάχη του με τη «Sun» και την Άμπερ Χερντ, καθώς το δικαστήριο δικαίωσε την πρώην σύζυγό του για την κακοποίηση που είχε καταθέσει η γνωστή ηθοποιός ότι υπέστη κατ’ εξακολούθηση από τον σταρ του Χόλιγουντ!  

Ειδικότερα, το δικαστήριο, αφού εξέτασε ενδελεχώς 14 περιστατικά βίας, έκρινε ότι οι χαρακτηρισμοί της πασίγνωστης βρετανικής ταμπλόιντ για τον σταρ ήταν «επί της ουσίας αληθείς» και ότι ο Ντεπ είχε όντως χτυπήσει την πρώην σύζυγό του 12 φορές στη διάρκεια της ταραχώδους σχέσης τους.

Και μπορεί οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ να δήλωσαν ότι δε εξεπλάγησαν από την απόφαση, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ αντέδρασε λέγοντας πως «η απόφαση είναι διεστραμμένη όπως και συγκεχυμένη».

Η νομική εταιρεία που εκπροσώπησε τον 57χρονο σταρ σε δήλωσή της αναφέρει: «Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο, είναι ότι ο δικαστής στηρίχτηκε στην κατάθεση της Άμπερ Χερντ και παρέβλεψε βουνό αποδείξεων από αστυνομικούς, ιατρικό προσωπικό, την πρώην προσωπική βοηθό της Χερντ και άλλους μη αμφισβητούμενους μάρτυρες, όπως και μια σειρά αποδεικτικών στοιχείων τα οποία αναιρούσαν τους ισχυρισμούς σημείο προς σημείο. Όλα αυτά αγνοήθηκαν. Η κρίση είναι τόσο λανθασμένη που θα ήταν γελοίο για τον κ. Ντεπ να μην ασκήσει έφεση σ’ αυτήν την απόφαση».

Χαμένοι και οι δύο

Βέβαια, με βάση τα όσα αποκαλύφθηκαν και για τους δύο στη διάρκεια της 16ήμερης δικαστικής διαμάχης, δεν μπορεί στην ουσία να κριθεί ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Μπορεί, δηλαδή, η φήμη του Ντεπ να βάλλεται και να πέφτει στα τάρταρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ευνοείται η Άμπερ Χερντ, ιδίως μετά και τα όσα βγήκαν στον φως για την εν γένει συμπεριφορά της.

Πολύ αλκοόλ, ναρκωτικά, ξύλο και απιστίες εκατέρωθεν, σε ένα «λουτρό αίματος» με αποκορύφωμα την περίφημη φωτογραφία με τα… περιττώματα στο συζυγικό τους κρεβάτι, που έκανε το γύρο του κόσμου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This