Δευτέρα 21/6/2021

Ερντογάν το 2017 (απειλώντας την Ευρώπη): «Αν συνεχίσετε έτσι κανένας Δυτικός δεν θα μπορεί να περπατήσει ασφαλής στο δρόμο» (video)

«Προφήτης»

Η τρομοκρατία που έγινε θρησκευτικός πόλεμος διά στόματος του Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος από το 2017 προετοίμασε την Ευρώπη για το τι την περιμένει, αλλά τα ευρωπαϊκά αυτιά παρέμειναν κλειστά. Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις απανωτές επιθέσεις ισλαμιστών τρομοκρατών ας ελπίσουμε να ανοίξουν.

«Εάν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος, κανένας Δυτικός σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στους δρόμους».

Αιτία των δηλώσεων του Ερντογάν το 2017, ήταν η απαγόρευση σε Τούρκους αξιωματούχους σε Γερμανία και Ολλανδία να κάνουν συγκεντρώσεις και εκστρατεία υπέρ του τουρκικού δημοψηφίσματος για την υπερσυγκέντρωση των εξουσιών στην Προεδρία.

Κατά ένα… μυστήριο τρόπο όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων μηνών στην Ευρώπη (κατά σύμπτωση μετά και την κόντρα Γαλλίας-Τουρκίας) έγιναν από δράστες που ή έχουν κάποια σχέση με το Ισλαμικό Κράτος (που όλοι ξέρουν ποιος είναι ένας εκ των χρηματοδοτών του), ή που εμφανίζονται ως φανατικοί ισλαμιστές, την ώρα που Τούρκοι αξιωματούχοι μιλούν συνεχώς για εχθρότητα κατά της Τουρκίας και κατά του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ