Αυστηρά περιοριστικά μέτρα ξανά και στην Τουρκία με τον Ερντογάν να ανακοινώνει εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κρίση στον τομέα της υγείας», είπε ο σουλτάνος...

Must Read

Ο Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την επαναφορά των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (αν και όπως είπε η Τουρκία δεν αντιμετωπίζει κρίση…), ενώ φάνηκε αισιόδοξος ότι οι εμβολιασμοί στην Τουρκία θα ξεκινήσουν στο τέλος του χρόνου (πιθανόν με το ρωσικό Sputnik-V).

Μίλησε και για ένα τουρκικής παραγωγής εμβόλιο, το οποίο, κατά τον Ερντογάν, θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη.

«Χάρη στη δύναμη της υποδομής υγείας μας και στις προσπάθειες των επαγγελματιών του τομέα της υγείας μας, δεν έχουμε αντιμετωπίσει καμία κρίση σε αυτόν τον τομέα. Ο καθημερινός μας αριθμός ασθενών είναι σε επίπεδο διαχείρισης από κάθε άποψη», σχολίασε ο Ερντογάν…

Όσον αφορά τα μέτρα, κομμωτήρια, αίθουσες γάμου, πισίνες, γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφοι, αίθουσες συναυλιών και παρόμοια μέρη θα κλείνουν στις 10 μ.μ. (1900GMT). Οι περιορισμοί θα ισχύουν επίσης για καφετέριες και εστιατόρια, ωστόσο, θα επιτρέπεται να προσφέρουν φαγητό σε πακέτο μετά τις 10 μ.μ.

Το ευέλικτο ωράριο θα ενθαρρυνθεί σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε ολόκληρη την Τουρκία, δήλωσε ακόμα ο Ερντογάν, ο οποίος πρόσθεσε πως η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους δημόσιους χώρους και στους εξωτερικούς χώρους σε όλη την Τουρκία.

Η Τουρκία ανακοίνωσε την Τρίτη 2.343 νέα κρούσματα και 79 θανάτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This