Αμερικανικές εκλογές 2020: «Απρόβλεπτη νύχτα», εκτιμά ο Σαρλ Μισέλ – Ώρα περισυλλογής για την ΕΕ

«Μια σημαντική στιγμή για να σκεφτούμε τον διατλαντικό δεσμό μας και τις αξίες που μοιράζεται EE με τις ΗΠΑ»

Must Read

Όλος ο πλανήτης έχει στρέψει το βλέμμα του στις ΗΠΑ και τις προεδρικές εκλογές που θα ορίσουν αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανανεώσει τη θητεία του στο Λευκό Οίκο, ή αν θα έχουμε νέο… πλανητάρχη, με επικράτηση του Τζο Μπάιντεν. Μέσα σε αυτά τα βλέμματα, είναι και τα ευρωπαϊκά.

Για μια «απρόβλεπτη νύχτα» κάνει λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ σε ανάρτησή του για τις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, σχολιάζοντας μάλιστα πως είναι μια σημαντική στιγμή «για να σκεφτούμε τον διατλαντικό δεσμό μας και τις αξίες που μοιράζεται EE με τις ΗΠΑ».

«Θα είναι μια απρόβλεπτη νύχτα. Ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών θα καθορίσει ποια πορεία θα ακολουθήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μια σημαντική στιγμή για να σκεφτούμε τον διατλαντικό δεσμό μας και τις αξίες που μοιράζεται EE με τις ΗΠΑ», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μισέλ.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This