Πρώην τραπεζίτης πιστεύει τόσο πολύ στη νίκη του Τραμπ, που στοιχημάτισε… 4.333.000€ υπέρ του!

Η φετινή εκλογική αναμέτρηση προβλέπεται να είναι το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός που έχει καταγραφεί ποτέ

Must Read

Την ώρα που οι Αμερικανοί προσέρχονται στις κάλπες σε κλίμα απόλυτης πόλωσης, κάποιοι επιχειρούν να βγάλουν «χοντρό» χρήμα, όπως αποδεικνύεται και από σχετική δημοσίευση της εφημερίδας «The Sun», σύμφωνα με το οποίο Βρετανός πρώην τραπεζίτης έχει στοιχηματίσει… 5.000.000 δολάρια (4.333.000 ευρώ) ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα αναδειχθεί νικητής των εκλογών!

Σύμφωνα με ανθρώπους που ξέρουν καλά τα των στοιχημάτων, πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει στοιχηματιστεί ποτέ για πολιτικό ζήτημα. Ο τραπεζίτης έκανε το στοίχημα του μέσω ιδιωτικής εταιρίας στην Καραϊβική, αφού μίλησε με «ανθρώπους μέσα από το στρατόπεδο Τραμπ».

Αν η στοιχηματική έμπνευση που έρχεται κόντρα στις δημοσκοπήσεις «βγει» στον τολμηρό Βρετανό, τότε θα τριπλασιάσει το ποσό που στοιχημάτισε, δηλαδή θα βάλει στην τσέπη του 15.000.000 δολάρια (περίπου 12.780.000 ευρώ)! Γενικά ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε έδαφος την τελευταία νύχτα πριν από την επίσημη ψηφοφορία στις διαδικτυακές αγορές στοιχημάτων στη Βρετανία, εν όψει των σημερινών προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, μολονότι ο δημοκρατικός αντίπαλός του, ο Τζο Μπάιντεν, παρέμεινε το φαβορί, σύμφωνα με την Betfair Exchange.

Οι πιθανότητες του Τραμπ να κερδίσει τις εκλογές αυξήθηκαν σε 39% από 35% που είχε προηγουμένως στην πλατφόρμα αυτή που εδρεύει στη Βρετανία, ενώ του δημοκρατικού αντιπάλου του μειώθηκαν σε 61% από 65% που είχε προηγουμένως. Η εκλογική αυτή αναμέτρηση προβλέπεται ότι θα είναι μακράν το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός που έχει καταγραφεί ποτέ, με σχεδόν 333.000.000 ευρώ να έχουν ήδη παιχτεί μέχρι στιγμής σε στοιχήματα στην πλατφόρμα, σύμφωνα με την Betfair Exchange.

Διπλάσιο ποσό

Η πλατφόρμα αυτή δέχεται στοιχήματα έως ότου ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και αναμένει ότι τα στοιχήματα θα φτάσουν το όριο των 445.000.000 ευρώ μέχρι τότε, δηλαδή στο διπλάσιο ποσό από αυτό που είχαν φθάσει στις εκλογές του 2016!

Παράλληλα, αυτοί που στοιχημάτισαν στο British Εxchange Markets δίνουν στον Τραμπ 38% πιθανότητες να κερδίσει τις σημερινές εκλογές. Το 2016 ο μέσος όρος των πιθανοτήτων που έδιναν στον Τραμπ την ημέρα των εκλογών βρισκόταν στο 5/1 (ένα 17% πιθανότητας), δηλαδή τουλάχιστον 20% λιγότερο από αυτό που του δίνουν τώρα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει και παίκτης που στοιχημάτισε 1.000.000 στερλίνες (περίπου 1.110.000 ευρώ) στον Μπάιντεν, όπως ανακοίνωσε χθες το Betfair.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This